|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη υπαρχει οικονομικο θεμα αντι για μια ταιστρα μπορω να χρησιμοποιησω ταμπλετες....;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια 2 εβδομαδες θα λήψη ο ανθρωπος γιατι να κανει τετοια εξοδα.
Εδω το καλοκαιρι φευγουμε που εχει και ποιο πολυ ζεστη και εχουμε και μεγαλυτερη εξατμίσει νερου και παλι δεν εχουμε προβλημα. Θα κανεις φιλε μια αλλαγη νερου ,και θα ρηξεις καμια ταμπλετα που ειναι για μια εβδομαδα ,,πουλανε τα πετ. Αμα δεν θελεις να ρηξεις ταμπλετα ,αστα ετσι αντεχουν καλο θα τους κανει ,θα σου καθαρισουν και την αλγη. Αμα παλι δεν θελεις πες σε εναν γνωστο σου τα ερθη να στα ταιση 1 φορα στης 5 μερες. Ταμπλετες λεγονται WEEK,,END ,POUR POISSONS. |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ τα ψαρια θα βγαλουν μια βδομαδα χωρις τροφη....;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανετα φιλε μην φοβασε δεν θα παθουν τιποτα,βαλε ταμπλετες αμα θελεις,φτηνες ειναι .
Η φτηνες εχουν 2 ευρω,,υπαρχουν και της tetra. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες και τον χρονο σας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νασε καλα φιλε και αφου εισαι και απο εδω απο οτι βλεπω το κουικο εχει ταμπλετες και φτηνες και ακρηβες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πού το είδες το μεγάλο έξοδο στην αναπλήρωση; Όσο για το πρόβλημα αν μπορείς να το αποφύγεις το αποφεύγεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελεγα για την ταΐστρα φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεκτό, απλά άμα το είχε προγραμματίσει νωρίτερα έπαιρνε από το ebay πάμφθηνη πάντως.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΩΣ!ΕΔΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ!ΕΙΜΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟΥΒΛΟ ΑΠΟ Η/Υ....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-11-10 03:23 |
ερωτηση... | Liz@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-10 19:45 |
ερωτηση | kwstaogerobill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-10-08 01:06 |
ερωτηση | Petran22 | Δίσκοι | 6 | 12-09-08 06:25 |
ερωτηση για CO2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-07 16:11 |