|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τεσπά σε δυο μέρες περιμένω τη δεύτερη κόρη και αν περισσέψει τίποτε ελπίζω να πάει σε καμιά νέα γυάλα...(και μιά ακριβή ξύστρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς πάλι να πάρεις μια νεα γυαλα και ότι περισσεψει να πάει στην 2η κορη....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μερικές φώτο από τον σούπερ ειδικό εξοπλισμό παραγωγής και διαχυσης CO2 ![]() ![]() ![]() ![]() και μερικές φωτο από την μετατροπή του ενυδρείου σε paludarium κατά την αλλαγή νερού (50% καθε 10-15 μέρες). Αριστερα φαίνεται και το ειδικό γερμανικής κατασκευής κόκκινο εργαλείο που μετατρέπει τα ενυδρεία σε paludaria... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο το ενυδρείο σου!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να μας πεις τι φυτα εχεις, εκτος απο java fern που ξερω να την ξεχωριζω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από φωτισμό 2 55άρες Τ5 της Juwel (Day &Colour) αλλά σηκώνει και λιγότερο...Το θέμα είναι οτι για να γίνει γόνιμη η απλή χαλαζιακή άμμος θέλει περίπου ενα χρόνο υπομονή. Υπομονή και ένα αξιοπρεπές Κh θέλει και η fern ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οτι και να πεις ειναι λιγο!
![]() ![]() ![]() πανεμορφο!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την απαντηση. μετα τις γιορτες σκοπευω να στησω δευτερο ενυδρειο και μου αρεσε το στησιμο του δικου σου. θελω και εγω να βαλω ασπρη χαλαζιακη αμμο, αλλα για να γινει γονιμη θα βαλω tetra initial sticks οπως εβαλα και στο ενυδρειο μου και τα φυτα ξεφυγανε.
η fern θελει μαλακο νερο? σκοπευω να βαλω ψαρια αμαζονιου, κοπαδοψαρα, (καρδιναλιους η ροδοστομους) μαζι με 6-7 μικρα σκαλαρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|