|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια μικρή ανανέωση
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Η σουμπουλάτα άρχισε να "παίρνει" η μπερδεύτηκε το μάτι μου; Αλήθεια, πώς κρατάς την άμμο έτσι καθαρή, απλά σιφωνάρισες πριν τη φωτογραφία;
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα φταίει η φωτογραφία, είναι απο κινητο και δεν δείχνει σωστά. Δεν έχει πάθει τίποτα…!!!
Φαίνεται καθαρή γιατί την προσέχω όσο μπορω… ανα δυο μέρες την καθαρίζω… |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα της έβαζα καμία ταμπλετούλα για το καλό!
![]() Ρε Γιώργο ταλαιπωρία είναι, δοκίμασε να βάλεις κανένα κυκλοφορητή να τα σπρώχνει προς την είσοδο του φίλτρου. Εκτός αν τη βρίσκεις, οπότε πάω πάσο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τους έχω βάλει… μάλλον θέλουν καμία παραπάνω.
Είναι στα επόμενα σχέδια μου να βάλω έναν κυκλοφορητή… αλλα και αυτο έχει την πλάκα του ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελουν τιποτα (αν προερχεται απο δικα μου κλαδεματα
![]() Μονο υπομονη. Μολις παρει δεν σταματαει. Ετσι ξεκινησε και μενα (λιγες ριζουλες αριστερα κατω απο το ξυλο) Και χωρις τιποτα κατεληξε ετσι
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυνηγώντας το όνειρο . . . . . | kastmaniac | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 21-09-10 09:15 |
Ένα παιδικό όνειρο πραγματοποιήθηκε στα 32 | firemakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 28-08-06 23:43 |