|
|
|||
|
|||
![]()
Ειχε κολλητικη ταινια διπλης οψεως κ το κολλησα κατευθειαν πανω στο καπακι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό είναι να το "τσιμπήσεις" με λίγη κόλλα ή σιλικόνη γιατί με την υγρασία που έχει μέσα στο ενυδρείο, μπορεί να σου ξεκολλήσει και να πάθεις ζημιά. Η ταινία δεν είναι και τόσο καλή.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω με σιλικόνη το έπιασα καθως μετα απο μερικες μερες.... ξεκόλησε και κολυμπούσε...
![]() είπαμε αδιάβροχη ειναι.. αλλα... οχι και ετσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω που σκεφτομαι να βαλω LED λεω να την κολησω με ενυδρειακη σιλικονη για πιο σιγουρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να παρεις καθαρα χρωματα και να τα κανεις κουμαντο με το controler σου. H αποδοση δεν εχει καμια σχεση. Το λευκο π.χ. της RGB μοιάζει πιο πολυ με μπλε... παρά με άσπρο. (δεν φωτογραφία στην υπογραφή μου... αυτό ειναι το ασπρο της RGB) Καθαρα προσωπικη άποψη ξαναλέω. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε για την RGB που λες δεν βγαζει σωστα χρωματα, επειδη παω για νταμαρακι (απο φυτα μαλλον τιποτα) θα παρω ασπρη στις 6.500 κοντα θερμ. χρωματος, με SMD 50αρια και εναν απλο μετασχηματιστη για τροφοδοσια.
|
|||
|
|||
![]()
Δεκτες ολες οι παρατηρησεις κ θα το ενισχυσω λιγο με σιλικονη, αλλα η βασικη μου απορια παραμενει.. Ειναι ασφαλες? Γιατι οποτε το αναβω ειδικα σε τερμα ενταση το καπακι ζεσταινεται, μυριζει καμμενο πλαστικο κ απο το ανοιγμα που εχει το καπακι για το ταισμα βγαινουν αναθιμιασεις... Μετα απο 2-3 ωρες συνεχους λειτουργιας δε φαινονται ενδειξεις λιωμενου πλαστικου ή αλλοιωσης αλλα φοβαμαι να το αφησω να λειτουργει χωρις να το παρακολουθω. Επισης, δε ξερω κατα ποσο οι αναθυμιασεις κ η μυρωδια αυτη ειναι επιβλαβης για τα ψαρια (το πρωι βρηκα μια νεκρη γαριδα, ελπιζω να ειναι συμπτωση).. Μπορει καποιος που το χρησιμοποιει να μου πει αν εχει παρομοια θεματα κ αν πρεπει να ανησυχω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλτην και πέτα την.
Εγώ δουλεύω χρόνια ταινίες τέτοιου τύπου και ποτέ δεν μύρισε τίποτα. Τις δουλεύω και σε ενυδρεία και για κρυφό φωτισμό σε σπίτια και αμάξια. Και στα 3 ενυδρεία μου έχω led. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 20-09-07 07:11 |
Αλγη-ταινια | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 03-01-07 14:25 |