|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα πηρα το πρωτο μου γκαππυ(αρσενικο μπλε χρωμα) και μια ριζα που εχει δεμενη μια ανουμπια! το ταιζω με micro wafers. Τωρα εξευρευνει το ενυδρειο και δειχνει ιδιαιτερη προτιμηση στη ριζα την οποια ''μασουλαει'' μερικες φορες.Στο προγραμμα ειναι να μπουν κ τα 3 θηλυκα και το φυτο microsorium pteropus...
το προμπλεμ ειναι οταν ανοιγω το καπακι το ταισω η ριξω βακτηρια μετα οταν το ξανακλεινω , η λαμπα κανει εναν δυνατο θορυβο ο οποιος σταματαει μονο οταν αγγιξω με τα χερια μου το καπακι απο πανω. εχει προμπλεμ η λαμπα??? βραχηκε? τι? το ψαρακι το ονομασα brilliant(αγγλικα εξυπνο γαλλικα λαμπερο) ![]() ![]() ![]() αμμωνια 0 νιτρωδη 0 νιτρικα 5 ευχαριστω!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να διακοσμησω το ενυδρειο μου...?ποιεσ πετρες ειναι καταλληλες | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 01-08-09 22:57 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
απο πετρες ειμαι οκ?τι λετε | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 17-03-08 17:44 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |