|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο , καλη αρχη κανατε αλλα εχω ορισμενες διορθώσεις :
1. καλο θα ηταν ο κυκλοφοριτης να αντικατασταθει με δυο μικροτερους ( πχ koralia nano) να δωθει καλυτερη κυκλοφορια στο συστημα. 2. ΟΧΙ νερο βρυσης , καλο ειναι να βρειτε μια Α/Ο και τοτε δεν χρειαζεται aquatan . 3. δεν υπαρχει λογος για βακτηρια , δεν φτιαχνουμε γλυκο ενυδρειο , την βιολογια θα την φτιαξει ο βραχος εφοσον ειναι ζωντανος αυτος που θα βρειτε. 4. ΟΧΙ υλικα και τετοια πραγματα στο φιλτρο μεσα , γινονται παγιδα νιτρικων και θα υπαρχουν ΠΟΛΥ σοβαρα προβληματα στο μελλον. ΜΟΝΟ ανθρακα και αντιφως , τιποτε αλλο !!!! 5. η αλατοτητα να πεσει λιγακι ακομη , οχι 1026 , στα 1024 με 25 ειναι μια χαρα Το σκιμερ να δουλευει συνεχεια !!! Θα χρειαστείτε test για μετρησεις αν ειναι να βαλεται κοραλια μεσα , ( PH , NO3 , NH3, ΚH , PO4 , Mg , Ca) και φυσικα τα απαραίτητα στοιχεια να βαλεται για τα κοραλια αλλιως δεν θα ζησουν ( π.χ. μαγνησιο, ασβεστιο, στρονδιο , κ.α. ......)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το μικρό μου ενυδρείο | GREMIAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-03-11 14:38 |
μικρό ενυδρείο | pantdimi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-09-10 22:45 |
Το Μικρό μου Ενυδρείο :P | Perotas | Reef | 32 | 08-05-10 13:25 |
μικρό θαλασσινό | j.p. | Nano Reef | 10 | 11-04-09 22:59 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |