|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
προς το παρόν ταιζω discus gran και dafnia .. είναι καλά; έχω ακούσει πως αν δεν ταίζουμε σωστά τα ψαράκια μας παθαίνουν εντερικα προβλήματα. τα labidochromis
σε ποια περίπτωση κινδυνεύουν από κάτι τέτοιο; ------------------------- ευχαριστώ πολύ για την προτίνομένη τροφή!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evaggelia : 16-03-12 στις 19:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παθαινουν malawi bloat-εντερικα απο κακης ποιοτητας τροφη και νερου στρες
η απο τροφες με υψηλη περιεκτικοτητα σε πρωτεινες να ξερεις οχι πολυ τροφη και 1-2 μερες την βδομαδα νηστεια δεν παθαινουν τιποτα ισα ισα τους κανει καλο discus gran Πλήρης τροφή, πολυ-συστατική, πλούσια σε πρωτεΐνες. Τροφή υπό μορφή αργά βυθιζόμενων κόκκων. Λόγω των ειδικών τεχνολογικών διαδικασιών κατά την διάρκεια της παραγωγής, οι κόκκοι μαλακώνουν γρήγορα και κατά συνέπεια τα ψάρια δέχονται την τροφή ευκολότερα. Η τροφή είναι κατάλληλη για Δίσκους και αλλά ψάρια που τρέφονται κοντά στο κατώτατο σημείο. Η κανονική διατροφή εξασφαλίζει την κατάλληλη αύξηση και τον έντονο χρωματισμό, καθώς επίσης και την αποτροπή στην ανεπάρκεια βιταμινών. dafnia ειναι επιδορπιο σαν να λεγαμε πιστευω πως αν παρεις και μια φυτικη τροφη πλουσια σε σπιρουλινα και ταιζεις εναλλαξ θα εισαι καλα
|
|||
|
|||
![]()
είναι παρά πολύ ζωηρα και τολμηρα ψαράκια. δεν κρύβονται καθόλου στις πέτρες και τρώνε με παρά πολύ όρεξη. τα παρατηρώ να εξαφανίζουν σε λίγα μόλις δετερόλεπτα όλη τους την τροφή. αν μπορουσε να προσδιορίστεί η τροφή που τους δίνω θα έλεγαπερίπου δέκα σπορακία ίσως δεκαπέντε..2 φορές την ημέρα, προσπαθώ να ταιζω λιτα για να μην ανέβαινει η αμμωνία. βέβαια μπορεί και να "νομίζω" ότι το ταισμα μου είναι λιτό...δεν ξέρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ δυσκολο τα ψαρακια σου να παθουν εντερικα προβληματα,,ειναι παμφαγα.. ειναι πολυ πιο ανθεκτικα απο αλλα ψαρακια ενοω που παθενουν ευκολα προβληματα..
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πανέμορφα!! (άρχισα να επαναλαμβάνομαι χαχα) έχω πραγματικά καταενθουσιαστεί που έτυχε να πάρω πρώτα αυτά τα ψαράκια και αποδεικνύονται σχετικά εύκολα. Ανυπομονώ για την υλοποίηση του μεγαλύτερού μου ενυδρείου όπου θα βάλω τα labidochromis σε κοπάδι των 6-7 και ίσως ακόμη ένα ακόμη είδος...διαβάζω και ψάχνω να δω ποιο είναι το καταλληλότερο.Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο θα ήθελα να το ακούσω..
Σας ευχαριστώ και πάλι για όλες τις απαντήσεις σας και για τις επόμενες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτό τον πίνακα μπορείς να δεις ποια άλλα ψαρακια απο την Malawi μπορουν να μπουν είτε με τα Labidos σου είτε γενικοτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλε εσυ το μεγαλυτερο ενυδρειο στρωσε το και εδω ειμαστε εμεις ![]() για να σου πουμε τι ταιριαζει πρεπει πρωτα να μας πεις διαστασεις και θα δουμε τι θα βαλεις. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάρια & πολλές ερωτήσεις | maffalda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-03-11 13:24 |
Βοήθεια σε αρχάρια | marly | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-02-09 18:39 |
Help-αρχάρια στο χόμπυ | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-02-08 19:11 |
Βιβλιογραφια-συμβουλές για αρχάρια | IRENE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-11-05 20:08 |