|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια,
στο κοινωνικο ενυδρειο μου 60lt εχω εκτος απο φιλυσηχα ψαρια και γαριδες τις οποιες και θελω να τις πολλαπλασιασω. Απο φυτα εχω βαλει μεσα HYGROFILA POLYSPERMA, JAVA MOSS, ANUBIA BARTERI, VALISNERIA AMERICANA,ECHINODORUS TENELLUS. Επειδη εχω βαρεθει το Concept μου και θελω να το αλλαξω λιγο γνωριζετε στην δεδομενη κατασταση αν μπορω να βαλω φλοιο πευκου και ξερα φυλλα απο μανωλια? θελω να επεμβω με ξηρα φυσικα υλικα ,αποστειρωμενα παντα. Τι μου προτεινετε? Ξερετε απο πιο αλλο δεντρο της ξηρας μπορω να βαλω κομματακια?που να ειναι και αρεστο στις γαριδες μου για να κρυβονται |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ποια αρρωστια ειναι? | michael151 | Bettas | 7 | 03-10-09 21:41 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
ποια ειναι η διαφορα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-09-08 23:25 |
ποια φυτα?νεο ενυδρειο.. | jkaram | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-03-07 19:47 |