|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αφου εχεις ασβεστολιθικο χαλικι τοτε τα μικροσωμα ζωοτοκα σε αυτα τα λιτρα ειναι μονοδρομος. εγω προσωπικα θα εβαζα η πλατυ η γκαπυ και οχι του ιδιου φυλλου, καλυτερα ενα αρσενικο και τρια θηλυκα, γιατι αλλιως δεν μπορεις να δεις τις συμπεριφορες των ψαριων. μην αγχωνεσαι με το τι θα κανεις τα γεννητουρια, ολο και καποιος θα θελησει να τα παρει.
βαλε καμμια ριζα και απο φυτα καμμια ανουμπια και μπολικο κερατοφυλλο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να διακοσμησω το ενυδρειο μου...?ποιεσ πετρες ειναι καταλληλες | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 01-08-09 22:57 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
απο πετρες ειμαι οκ?τι λετε | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 17-03-08 17:44 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |