|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλεις πετρες που δεν ειναι ασφεστολιθηκες,και θα βαλεις μεσα κοχυλια
Που ειναι ασβεστολιθηκα,??? Δεν εισαι σε καλο δρομο, Βαλε μεσα πολλα φυτα και κανενα ξυλο καταλληλο για ενυδρεια.τα γκαμπυ θελουν φυτα και ξυλα. |
|
|||
|
|||
![]()
οσον αφορα τις πετρες θα βαλω μονο τις μη ασβεστολιθικες .
Μαλλον θα παρω εναν μονομαχο αυριο κ φυτα... κ αμα βρω κανα ξυλο γιατι θελω να δημιουργησω κρυψωνες μπας κ κρυφτει κανενα apple snail κ δε φαγωθει απο τον μονομαχο. καλα θα κανω ή τζαμπα κοπος. Να τον αφισω δλδ μονο του στα 36λιτρα ?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν βαλεις μονομαχο, οι πετρες δεν πρεπει να ειναι ασβεστολιθικες, ουτε το χαλικι, ουτε η αμμος (αν βαλεις ενα απο τα δυο),τα κοχυλια απαγορευονται γιατι ουτως η αλλος ειναι ασβεστολιθικα. τα γκαπυ δεν εχουν προβλημα αν οι πετρες ειναι ασβεστολιθικες η οχι. οτι ψαρια και να βαλεις απο τα δυο, θελουν στησιμο με πολλα φυτα και καμμια ριζα. κοχυλια μη βαλεις κατα τη γνωμη μου γιατι χτυπανε ασχημα στο ματι (αν βαλεις τα γκαπυ).
το ενυδρειο ειναι στρωμενο? ο μονομαχος δεν νομιζω να πειραξει το σαλιγκαρι. |
|
|||
|
|||
![]()
η διαδικασια στρωσιματος τελειωνει αυριο με βακτηρια microbakter7.
το ενυδρειο περιεχει χαλικι(ασβεστολιθικο) φιλτρο stingray10 κ θερμοστατη που κρατα σταθερα στους 25 βαθμους. Το προβλημα μαλλον ειναι οτι πρεπει να απορριψω την επιλογη του μονομαχου ε?(αφου εχω ασβεστολιθικο χαλικι) οποτε μαλλον θα συμβιβαστω με τα γκαππυ κ πλαττυ του ιδιου φυλου τις ανουμπιες κ ευκολα φυτα κ ισως αργοτερα οταν στρωσει ο βυθος να βαλω καμια γαριδα η σαλιγκαρια. Οποτε κατεληξα σαυτα... τα ονειρα για τον μονομαχο θα πραγματοποιηθουν οταν μαζεψουμε κανενα φραγκο ![]() ![]() ![]() ευχαριστω για τις συμβουλες κ τις αποψεις σας σας αρεσει η επιλογη μ ? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσες μερες κρατησε η διαδικασια στρωσιματος?
|
|||
|
|||
![]()
αφου εχεις ασβεστολιθικο χαλικι τοτε τα μικροσωμα ζωοτοκα σε αυτα τα λιτρα ειναι μονοδρομος. εγω προσωπικα θα εβαζα η πλατυ η γκαπυ και οχι του ιδιου φυλλου, καλυτερα ενα αρσενικο και τρια θηλυκα, γιατι αλλιως δεν μπορεις να δεις τις συμπεριφορες των ψαριων. μην αγχωνεσαι με το τι θα κανεις τα γεννητουρια, ολο και καποιος θα θελησει να τα παρει.
βαλε καμμια ριζα και απο φυτα καμμια ανουμπια και μπολικο κερατοφυλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανουν και για γλυκο νερο αυτα τα βακτηρια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι αυτά της Brightwell Aquatics, σύμφωνα με την εταιρία κάνουν και για γλυκό.
|
|
|||
|
|||
![]()
η διαδικασια κρατησε 2 εβδομαδες καθε μερα 1.9 μλ κ απο οτι μ πε ο καταστηματαρχης κανουν κ για γλυκο νερο.
Χρηστο για τις γεννες ειμαι αγχωμενος ολο ακουω απο 4 104 απο 8 108 χαχα εχει πεσει πολυ ειρωνια για αυτο το θεμα και ειπα να βαλω μονο αρσενικα. Βεβαια υπαρχουν ατομα που ξερω οτι θελουν γκαππυ οποτε μπορει να παρω 1 αρσ κ 3 θηλυκα κ απο κει και επειτα οπου μπορω δινω. θα μπορουσα να βαλω και 1 αρσενικο με 2 θηλυκα πλαττυ?? η θα γινουν πολλα μετα?? |
|
|||
|
|||
![]()
η γκαπυ η πλατυ οχι και τα δυο ειδη μαζι ειναι λιγα τα λιτρα σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολα ειναι μια χαρα,αλλα καλυτερα να βαλεις Γκαμπυ να παρεις και καμια γεννα,.εχω να σου δοσω λιγα μικρα αμα θελεις.Στηλε ΠΜ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως να διακοσμησω το ενυδρειο μου...?ποιεσ πετρες ειναι καταλληλες | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 01-08-09 22:57 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
απο πετρες ειμαι οκ?τι λετε | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 29 | 17-03-08 17:44 |
Που ειναι οι πετρες οεο? | vasilakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 27-09-06 18:15 |