|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Ας ξεκινήσω την προσπάθεια μαγειρέματος λοιπόν:
1) Ένα κιλό καρδιά μοσχαριου που εχουν αφαιρεθεί τα λιπη και τα νευρα 2) Μισό κιλό γαρίδες βρασμένες. 3) 1 Κουταλια της σουπας σπιρουλίνα 4) 5-7 σκελύθρες σκόρδου 5) Εγώ βάζω κύκλωπες σε φυλαράκια 6) Τυχόν βιταμίνες που έχεις Αφου κόψεις τη καρδιά σε όχι πολύ μικρά κομματια με το μαχαίρι(3cm) περασε τα από ένα μια multineta (το μυστικό ειναι να μην τα περάσεις από blender γιατι θα σου διαλυθεί το κρέας) μαζί με τα υπόλοιπα . Το τελικο μέγεθος που θέλεις κανόνισε να ειναι περίπου 3mm. Βάλτα ολα σε πλαστικές σακούλες και καθάρισες. Ελπίζω να ειμα αναλυτικός. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Αν δεις ότι έχεις πολλά ζουμιά βάλε ζελατίνα. Συνάδελφε BALOG που εισαι???? Τα είπα καλάααααααα????
__________________
Γιάννης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|