|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως ήταν αρχάρια..
Πάντως αυτό που λέει ο Κώστας ισχύει..όταν αρχίσουν να γεννοβολάνε δεν θα σταματάνε με τίποτα!Και τώρα αφού έγινε η αρχή δεν θα αργήσει η επόμενη φορά.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα
update εδω και 10 μερες ενα απο τα caeruleus εχει μαζευτει σε μια σπηλια και δεν βγαινει ουτε να φαει. τι γινεται βρε παιδια? μαλλον ημουν ατυχος στο φυλλο των ψαριων. υποψιαζομαι οτι εχω 3 αρσενικα και ενα μονο θηλυκο. τη Μερκελ. υποψιαζομαι οτι οφειλεται σε στρεσ. δεν νομιζω να ειναι αρρωστεια. μαλλον με βλεπω να το χανω και αυτο. την ΠΑρασκευη μπαινουν τα 6 maingano Οι μετρησεις μου ειναι φυσιολογικοτατες (0,0,20) Εχω παρατηρησει κατι ακομα. Θα βγαλω και φωτο. υπαρχουν δυο σημεια στην αμμο που εχουν μαυρισει. οχι στην επιφανεια. φαινεται απο το προφιλ του ενυδρειου οτι η αμμος παιρνει ενα μαυρωπο χρωμα στο υπεδαφος. ξερει κανεις τι μπορει να ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι μπουκωμένη και δεν βγαίνει?
Η μαυρίλα μήπως είναι άλγη? Βγάλε καμια φωτό ή βίντεο με το ψάρι και την μαυρίλα για να καταλάβουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
λιγο που το ειδα το ψαρακι αναμεσα απο κατι πετρες δεν μου φανηκε μπουκωμενο.
οκ θα βγαλω φωτο και θα σας δειξω. αλγη σκεφτηκα και εγω αλλα στο υπεδαφος? ισως ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς φωτό ή βίντεο δεν μπορώ να σου πω ακριβώς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό στην άμμο είναι άλγη..πιο πολύ μούχλα θα το έλεγα βέβαια,αλλά μην σε ανησυχεί..και εμένα έχει το ενυδρείο μου..
Για το ψάρι μην αγχώνεσαι..παρατήρησε το! Εγώ στα έλεγα,να μην είσαι ποτέ σίγουρος για το φύλλο των ψαριών επειδή στο είπε κάποιος..έχω δει σε πολλούς ''χαρέμια'' που καταλήγουν στην καλύτερη με 1 θηλυκό!Γιαυτό όταν δεν γνωρίζουμε φύλλο βάζουμε 6+ ψάρια ωστε να μας βγουν τουλάχιστον 2 θηλυκές.. Αν καταφέρεις και το τσακώσεις βγάλε μία φωτο.. |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους μπηκαν τα 6 Maingano και το πραγμα πηρε νεα τροπη.
Επισης προσθεσα ενα (μαλλον) θηλυκο καρουλεους ακομα. Κατ αρχας να πω οτι τα νεα ψαρακια (αν και καπως μικρα 4-5 εκατοστα max) ειναι πραγματικα πανεμορφα φατσουλες και με υπεροχο χρωμα. Απο τη στιγμη που μπηκαν στο ενυδρειο ή καλυτερα απο την αλλη μερα που αναψαν τα φωτα ολα τα ψαρια κινουνται στο ενυδρειο φαινονται να ειναι πιο ανεμελα και να μην φοβουνται οτι παραμονευει καποιος κινδυνος. Δεν κυνηγιουνται, τρωνε ολα μαζι. Τα maingano ειναι τελειως ξεψαρωμενα και κολυμπουν παντου. Το καρουλεους που κρυβοταν αρχισε να βγαζει τη φατσουλα του απο το βραχο δειλα δειλα. Το σαββατο το πρωι το παρατηρησα να ψιλο τρωει κιολας οτι πλησιαζε στην κρυψωνα του. Την Κυριακη μολις με ειδε οτι παω να ταισω πεταχτηκε εξω και εφαγε κανονικα μαζι με ολα τα αλλα. Ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα. Ηταν να κανω αλλαγη το Σαββατο αλλα ειπα να την κανω αυριο τελικα για να μη στρεσσαρω τα νεα ψαρια ακομα δεν μπηκαν. οποτε απο Τεταρτη θα βγαλω φωτο για να κανω και μια τελικη παρουσιαση εφοσον πλεον ειμαστε κομπλε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |