|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και σε τι κοκομετρία ρε παιδιά; Έχω βρει έναν στρομπούλη στον πειραιά που έχει χαλαζιακή αλλά νομίζω πως δίνει μόνο χονδρική... |
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο χονδρική δίνει αυτός ναι..εκτός και αν πας και ζητήσεις μικρή ποσότητα για κανένα ''μαστόρεμα'' και σου δώσει..
Γιατί θες ακριβή αριθμό κοκκομετρίας;;;Πάρε όποια κοκκομετρία σου αρέσει.. Η ποταμίσια δεν ξέρω αν είναι χαλαζιακή..αλλά δεν είναι και ασβεστολιθική,δεν θα επηρεάσει τις τιμές του ενυδρείου σου δηλαδή.. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...
οντως στα οικοδομικα υλικα βρισκεις πολυ οικονομικη αμμο..σκεψου για χαλικακι (πολυ ψιλο) περιπου 8 ευρω τα 25 κιλα.. ειχα βαλει στην αρχη αμμο αλλα με δυσκολεψε λιγακι στην σκουπα βυθου.. |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά πήγα σε μάντρα και πήρα χαλαζιακό αμμοχάλικο περίπου 0,5-1 χιλιοστό.
6 ευρώ τα 25 κιλά. Ελπίζω να πάει καλά. Ευχαριστώ που με βοηθησατε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαλίκι η άμμο??? | spirossd | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 14-02-11 10:27 |
Πόση άμμο;;; | Moutralewn | Malawi | 2 | 22-12-07 09:24 |
Χαλίκι η άμμο | Βαγγέλης (Dearangelo) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-09-07 11:07 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |
Ανούμπιες σε άμμο | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-04-04 00:22 |