|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτες απο τις φαγωμενες ουριτσες οσο καλα μπορουσα να βγαλω φοτο!
εχω κυκλωσει και τα σημεια
|
||||
|
||||
![]()
και τελος μια μικρη βοηθεια ! μπορειτε να μου πειτε τι ειδος φυτου ειναι αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ ολους σας αλλα ειδηκοτερα το γιωργο που καναμε την ανταλαγη! ευχαριστω πολυ γιωργο!
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω πως το φυτο είναι ή limnofila sesiflora ή caboba caroliniana.
Αν έχω κι άλλα θηλυκα τα θες; |
|
||||
|
||||
![]()
πρως το παρον γιωργο μου δεν χρειαζομαι κατι! πανω που ετοιμαζα το 3ο ενυδρειο για την κοπελα μου χωρισαμε και μου εμεινε εμενα ...κανενα προβλημα αλλα δεν εχω βρει ακομα καπου να το στριμωξω ! μολις βρω χωρο θα μιλησουμε σιγουρα! να σαι καλα!
![]() ------------------------- γιωργο μηπως ξερεις τι πρεπει να κανω για να φυγει αυτη η αλγη απο την ανουμπια?
Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους !Μερικοί είστε κακόγουστοι ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ignatios1993 : 11-03-12 στις 23:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το ιδιο έχω κι εγω στις ανουμπιες μου .
δεν ξερω αλλα πρέπει να βρούμε.. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανουμπιες λογικα η αλγη τους οφειλεται στον δυνατο(1watt/λιτρο)φωτισμο και στην αμεση εκθεση τους σε αυτο.Προσπαθησε να τις βαλεις σε πιο σκιερο μερος.Τα 2 ψαρακια σου μαλλον εχουν fin rot.Διαβασε εδω
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ta/fin_rot.htm
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαγνωση προβληματος | runerakias | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 09-08-11 13:37 |
45αρι με endler | jim1985 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 13 | 02-03-10 02:32 |
τελος και το 45αρι | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 06-01-10 02:27 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |