|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα λειτουργει λογικα μονο το πρωι.
παρ ολα αυτα ειναι πολυ εξυπνο! αραγε την πατενταρησε την ιδεα αυτος που την εφευρεσε? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο. αντε να βρουνε τωρα κατι και για το βραδυ
|
|
|||
|
|||
![]()
αμα βρουνε να εχουν και το βραδυ φωτισμο ανεξοδα, εδω στην ελλαδα τη βλεπω να κλεινει η δεη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες το σύστημα υπάρχει από πολλά χρόνια πίσω.
Το έχω δει κατά Αμέρικα μεριά να χρησιμοποιούν γυάλινα μπουκάλια (ανακύκλωση το λέγαν τότε) που έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ σοστο.αν βρουνε κατη και για το βραδυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαζεις το νερο το βραδυ και βαζεις πυγολαμπιδες...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τι θα λεγαται για φτηνο ρευμα στο ενυδριο για τα φωτα και τα ανεμιστιρακια τουλαχιστο δεν ξερω αν υπαρχουν φιλτρα και θερμοστατες που να δουλευουν με 12 volt. H ιδεα ειναι να χρησιμοποιησουμε ενα συνδιασμο που αποτελειται απο ενα
ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΜΗΤΟΥ 2.4Wp, TPS102 Στο κατάστημα: 38.90¤ Στο web: 31.89¤ και μια φτηνη μπαταρια αυτοκινητου π.χ. ΜΠΑΤΑΡΙΑ GENESIS DATASAFE 12V 6ΑΗ UPS Στο κατάστημα: 29.50¤ Στο web: 24.19¤ αν ξερεται για 12 volt θερμοστατη και φιλτρο πεστε μας αν παλι δεν υπαρχει ισος κανη δουλεια ενας INVERTER 12V/220V 150W Στο κατάστημα: 36.80¤ Στο web: 30.17¤ φυσικα αυτα ειναι η φτηνη εκδοχη ειναι αναλογα στην καταναλοση που κανη ο καθενας και την τσεπη του. Επιζω η ιδεα μου να βοηθειση καποιους απο σας . εγω δεν μπορω τωρα γιατι στηνω ενα καινουργιο ενυδρειο και τα οικονομικα μου δεν ειναι τοσο καλα αυτη την εποχη .αν το φτιαξη καποιος ας μας ενιμεροση. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ηλεκτρικό ρεύμα και προτάσεις για εξοικονόμηση | bkan82 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 13-01-12 15:14 |
Περίεργο πρόβλημα με ηλ. ρεύμα. | xaftel | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-08-08 02:38 |
Πρόβλημα με το ρεύμα! | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 07-11-06 13:06 |
Ρεύμα για ανεμιστηράκια | neon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 07-03-05 22:49 |