|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απο τα labido όλα τα υπόλοιπα να τα δώσεις (στο πετσοπ που σε εξυπηρετεί θα τα πάρουν φαντάζομαι).
¶μμο μπορείς να βρεις και σε μαγαζί (και της παραλίας κάνει). Αν βάλεις μια φωτο ολόκληρου του ενυδρείου θα πούμε και για τα υπόλοιπα(αν βλέπω σωστά έχεις ψεύτικα φυτά?) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οχι δεν έχω καθόλου φυτά, είναι εικόνα απο το τζάμι. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα και πάλι τα 112 λίτρα είναι σχεδόν απαγορευτικά για Malawi! Το μόνο είδος που μπορείς να βάλεις είναι τα caeruleus και αυτά με πολύ προσοχή και οπωσδήποτε χαρέμι!
Γιατί δεν τα δίνεις όλα και να το κάνεις κάτι σε Tanganiyka που θα ταιριάζει και στα λίτρα σου? Η αφίσα που έχεις δεν μου αρέσει και δεν ταιριάζει με την ψαροσύνθεση και το περιβάλλον τους! Μπορείς να βάλεις ένα χαρτόνι μαύρο ή σκούρο μπλέ στις διαστάσεις του ενυδρείου σου! Θα δείξει πιο ωραίο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα το θέμα ειναι απο πόσα λίτρα μπορώ να έχω αυτα τα ψάρια? Και γιατί όχι σε αυτά που έχω εγώ? Δέν μπορώ να κρατίσω αυτά εκτός τα nigrofasciatus και για ποιόν λόγο? |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα μου αρεσε που σου πηρε η γιαγια σου ψαρια...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός απο τα ψάρια και το άστρωτο ενυδρείο που σου είπαν, γέμισε το ενυδρείο σου μέχρι τη γραμμή του καπακιού, τοποθέτησε τον θερμοστάτη/θερμάστρα κάθετα δίπλα στην εισαγωγή του φίλτρου και βάλε επίσης την έξοδο του φίλτρου σου πιο πάνω, ελάχιστα πιο κάτω απο την επιφάνεια του νερού ώστε να επιτυγχάνεται ανατάραξη της επιφάνειας και κατά συνέπεια οξυγόνωση του νερού. Καλή συνέχεια.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου έκανα αυτό που μου είπες και τώρα το άσπρο το θηλυκό βγάζει πέτρες με το στόμα του και τρίβετε όπου βρεί για να αναπαραχθεί και δεν γίνετε τίποτα τί μπορώ να κάνω? Μήπως δέν έχει αρσενικό και δέν μπορεί να γίνει τίποτα?
Ας με βοηθήσει κάποιος.... ![]() ![]() ------------------------- Το ενδεχόμενο να μήν έχει αρσενικό μέσα και να προσπαθεί να αναπαραχθεί υπάρχει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexsia1600 : 11-03-12 στις 14:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος Θέλει Λίγο Βοήθεια | wolf1gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 09-11-11 20:30 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Τώρα που είναι καινούργιο γιατί σε λίγο θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει!!! | seagle | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 05-12-07 03:03 |
Θέλω βοήθεια με φιλτρο eheim 2213 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-10-07 12:10 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |