|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ όμορφα ψαράκια και ωραία χρώματα !
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι! Μ' αρέσει πολύ (αν και δισκάδικο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα φίλε,να το χαίρεσαι!
![]() Κάποιες μικρολεπτομέρειες που θα άλλαζα είναι.. ο φωτισμός,μου φαίνεται πολύς για δίσκους και μια καλή λύση είναι να βάλεις τους ανακλαστήρες ανάποδα σε μία από τις δύο λάμπες έτσι ώστε να έχεις το μισό φως στο ενυδρείο σου.. ο αριθμός και το είδος των cory.. και ο αριθμός των δίσκων(έχεις τους αγαπημένους μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Φιλε Chris82 τους ανακλαστηρες τους έχω βγάλει τελείως και θέλω φωτισμό για τα pistia μιας και κόβουν πολύ φωτισμό. Όσο για τα Cory και εγω θέλω άλλο είδος και περισσότερα άλλα και αυτά μου τα δώσαν και τα λυπάμαι. Για δίσκο το σκέφτομαι για κανέναν ακόμα αν βρω κάτι αξιόλογο μιας και στο προηγούμενο μου set up είχα 11 δίσκους χωρίς κανένα πρόβλημα ( δεν λέω ότι ήταν το καλύτερο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρειο σου.Τον eliwell IC 915 απο που τον αγορασες και ποσο?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου... μου αρεσουν παρα πολυ οι ριζες που εχεις βαλει... μπραβο ωραια δουλεια....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λίτρα σε δίσκους????? | 6981giwrgos | Δίσκοι | 7 | 04-01-11 02:16 |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
140 λίτρα για δίσκους;;; | george140 | Δίσκοι | 13 | 05-04-06 21:16 |