|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό...! μένω έκπληκτος... Πολύ ωραίο και λιτό aquascape..
Το σωληνάκι που φαίνεται είναι η είσοδος του φίλτρου? γιατί το έχεις εκεί και όχι πίσω σε γωνία? ρουφάει καλύτερα ? Τις πέτρες σου της ζητάω σαν πέτρες λάβας? η έχουν ειδική ονομασία.. ? Και τέλος ποιο είναι το φυτό το κοντό που είναι σα γρασίδι? christmas moss? Το σκούρο πράσινο φυτό πίσω από τις πέτρες που βγαίνει, δε μ'αρέσει καθόλου by the way... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι λαστιχο, ειναι πλαστικο σωληνακι που το χρησιμοποιω σαν κοντρα για την ριζα να μην ανεβαινει.
![]() ------------------------- Παράθεση:
Το φυτο μπροστα ειναι hemianthus calitrichoides (cuba) την ειχα αρχικα και στο παλιοτερο setup, αλλα την χαρισα γιατι δεν ηθελα να μπλεξει με την (υπεροχη) marsilea. Σας ευχαριστω για τα καλα λογια, και το ταξιδι (setup) συνεχιζεται...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 07-03-12 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε τωρα το ειδα το σετ απ το νεο !!!πολυ καλυτερο απο πριν!!!οι πετρες αψογη επιλογη και δενουν πολυ ομορφα με τα ξυλα!!!ζωγραφισες την φυση!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο 19 ημερες:
![]() ![]() ![]() Mονο η cuba δειχνει να προσπαθει να σταθει, καθως και η ceratopteris στην γωνια, εχει ψιλοχλωμιασει.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ειναι μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο εχει γινει Σαββα!Το star grass μπροστα και δεξια βαλτο μαζι με τα υπολοιπα πισω.
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δικιο Δημητρη, το εβαλα στην αρχη μεχρι να δυναμωσει, γιατι το ειχα ταλαιπωρησει, και λυπομουνα να το πεταξω, αλλα απιθανο φυτο για ογκο.
Θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα τα πραγματα απο πλευρας αναπτυξης, αλλα ηταν ασταθες το co2 μεχρι να καταληξω σε διαχυτηρα. Η palustris μου αρεσει παρα πολυ! Η cuba με κανει καπως σκεπτικο, γιατι δειχνει διστακτικη ακομα, αλλα μαλλον θελει τον χρονο της, μιας και το φως δεν ειναι αυτο που θα λεγαμε ιδανικο για αυτην...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω λογια μπραβο σου !!!
|
||||
|
||||
![]()
επειδή το έχω δεί και απο κοντά εμένα πιο πολύ μου φέρνει σαν 3d wallpaper.
Απίθανα φυσικά χρώματα και φυσικά Τέλειο. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φοβερο
![]() μπραβο ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδεες για νεο setup | Αber | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-10-10 20:00 |
setup Τανγκανίκας | theodoros | Tanganyika | 40 | 07-08-10 12:05 |
1η παρουσίαση κοινωνικού 120λιτρου. | ispyii | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 07-04-10 09:04 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
sxetika me to setup.. | inser | Malawi | 22 | 21-04-04 01:20 |