|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!
αν μπορουσες να με διαφωτησεις, αυτο τον καταρρακτη περιπου πως τον εφτιαξες? εχεις βαλει κατι για πλατη? Τι υλικα χρησιμοποιησες ς? Θελω να κανω κατι παρομοιο και παγματικα δεν ξερω απο που να αρχησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η πλατη ειναι κτισμένη με τσιμεντόλιθους σε σχημα ανοικτου Π που οσο ανεβαίνει στενεύει τους περασα τσιμεντοκονία (σοβας με αμμο θαλασσης και τσιμεντο) εστρωσα liner μονο μεχρι την μεση (κατα υψος) δεν μου εφτασε για ποιο πανω (ποιο πανω η στεγανότητα βασιζετε στην τσιμεντοκονία και μετα έκτισα τα σκαλοπάτια οι πετρες που βλεπεις στις φωτογραφίες δεν ειναι κτισμένες ειναι απλα ακουμπισμένες κατι σαν ξερολιθιά
Υγ τα σκαλοπατια ειναι απο πλακα καρυστου
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαρηστω πολυ!
Παντως ο καταρρακτης στις φωτο ειναι πανεμορφος με φυτα και χωρις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχίσαμε να ζωντανευουμαι
Ο ήρωας που επεζησε για δευτερη χρονια του χιονιου και του παγου ![]() ![]() ![]() Και ο καταρράκτης ![]() ![]() θυμαστε πως ηταν πέρυσι το φθινόπωρο; ![]() Οποιος θελει φυτα απο τον καταρράκτη παρακαλω ΠΜ χθες πέταξα κατι τονους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά-σιγά σκάει ο μύθος ότι τα fancy χρυσόψαρα απαιτούν υψηλότερες θερμοκρασίες κ.λ.π. Έχω ένα τεράστιο fantail πολλών χρόνων και ένα τρίχρονο lionhead που πάει να γίνει και αυτό τεράστιο. Πριν λίγες μέρες μάλιστε έμαθα πως είναι και θηλυκό μιας και έχει γεννήσει. ¶μα καταφέρνουν και επιβιώνουν αυτά τα πλέον θεωρούμενα δύσκολα χρυσόψαρα, τότε όλα γίνονται.
|
||||
|
||||
![]()
Μαζι εχω και οραντα και αυτα ζουν δυο χρονια στην λίμνη χειμώνα καλοκαίρι
|
||||
|
||||
![]()
ερωτηση:
τα χρυσοψαρα δεν πειραζουν κανενα απο τα φυτα? ![]() δεν ξερω καθολου απο χρυσοψαρα αλλα οταν σκευτικα για ψαρακια μου ειπαν οτι και αυτα τρωνε τα φυτα. υσχυει? γιατι το θεμα με την θερμοκρασια απ οτι φαινεται λυθηκε :P |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Φυτά στη λίμνη! | lucy | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 10-08-07 07:42 |