|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη...?οκ για γαριδα το έχω ακούσει... καλαμάρι όχι....σε τι μορφή το δίνεις;
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη απ ολα εγω ταιζα θαλασσινες της οσεαν καταπλυκτικες τρωφες αλλα και βιτ της τετρα και μοσχαροκαρδια στενκερ και οτι αλλι τρωφη τρωγανε και ηταν πλουσια σε προτεινες
τωρα που εδωσα τους δισκους εχω τερατα και τρωνε και αλλες τρωφες πολυ ποιο φτυνες ακομα και με μια βολτα στον κυπο μου τους φερνω φαγητο καμπιες σκαθαρια κλπ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τι ψάρια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια πανεμορφη αροανα εναν οσκαρακο ενα fire eel ενα θυλικο green terror και 3 datnoid
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξη χαρη το καταλαβαμε και το ειδαμε οτι δεν χορτενουν με τπτ τα ψαρακια σου!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε τα ειχα ρε
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Discus, εσυ δηλαδη ποσα πιστευεις οτι θα γλιτωσεις αν κανεις οικονομια στη διατροφη τους??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά ενυδρείου μέσω e-bay | fofidi | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 27-05-10 08:34 |
Ανανεώσεις - Εγγραφές μέσω ALPHABANK | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 22-02-09 11:58 |
Αγορά Φυτών μέσω Internet | giorgakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-08-07 02:08 |
αγορά μέσω internet?? | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 05-09-04 01:44 |