|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα και εγώ το πρόβλημα αυτό ήθελα να προσθέσω άμμο...
Όμως Μονή λύση που εβρισκα ήταν μόνο η carat αλλα πολυ ακριβή για το πορτοφόλι μου...16 ευρώ βλέπεις το 5kgr... Βρήκα όμως στο discus.gr στον φίλο μου το Μιχάλη με 9 ευρω κατα 98% ίδια άμμο με την carat την συνιστώ ανεπιφύλακτα ....έλα όμως που είσαι μακριά.... Εγώ έκοψα την σακούλα έχοντας βγάλει τα ψάρια για λίγο έξω...την γύρισα ανάποδα και άρχισε να πέφτει σιγά σιγά .. Είναι πεντακάθαρη και μετα απο 10 λεπτά τα πάντα ήταν στην θέση τους με μια πολυ ωραία άσπρη άσπρη άμμο που δίνει ακόμα περισσότερο χρώματα στα ψάρια λόγω της αντανακλασης kαι χωρίς να έχει θολωσει καθόλου το νερό...
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα θελησα να συμπληρωσω αμμο στο ενυδρειο μου και πηρα απο μια σκουπα βυθου που ειχα (δεν την ειχα χρησιμοποιησει ποτε ουτε ξερω πως δουλευει, μιας και δεν χρειαστηκε ποτε να κανω σκουπα), πηρα το μπροστινο μερος της και εκανα αυτο που θα θα δειτε στο βιντεο αφου εχω κλεισει τα φιλτρα πρωτα.
Λιγο θολωσε μονο στο τελος που επρεπε να βγει τελειως απο το νερο το εξαρτημα αυτο και αρχισε να αφηνει ολη τη θολουρα που ειχε μεινει μεσα του, αρα θα πρεπει πριν το βγαλουμε να βαλουμε το χερι μεσα στο ενυδρειο και να κλεισουμε την τρυπα ωστε να μην φυγει η θολουρα ή να βαλουμε κατι αλλο να την κλεισει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οσες φορες χρειαστηκε να συμπληρωσω αμμο σε γεματο ενυδρειο με ψαρια μεσα,πηρα ενα χωνι στο οποιο απο κατω εβαλα λαστιχο και μου εδινε την δυνατοτητα να ριξω την αμμο ελεγχομενα και ακριβως στα σημεια που ηθελα.Θολουρα μηδεν.Απλα καλο ειναι να υπαρχει και καποιος αλλος για βοηθεια που θα ριχνει την αμμο απο την σακουλα στο χωνι.Ετσι ριχνουν και μπετο μεσα στην θαλασσα.
|
|||
|
|||
![]()
προχθες μου ηρθε μια τελια ιδεα..οι ζαχαροπλαστες οταν στολιζουν την τουρτα βαζουν ολη την κρεμα μεσα σε μια σακουλα πιεζοντας την πρως μια γονια..επιτα κοβουν την ακρη της γονιας και πιεζοντας βγενει η κρεμα..ακριβος το ιδιο σκεφτικα και για την αμο..και δεν χριαζεσε βοηθεια κανενος ..αδιασε το σακουλι-το γεμισες.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Carat δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά έχω δοκιμάσει της Hagen.
Κατευθείαν στο ενυδρείο χωρίς ίχνος σκόνη. Την είχα πάρει απο τον Κωστή/Αζόρες. |
|
||||
|
||||
![]()
και οι δυο τεχνικες και του Σταυρου και του Panic ειναι τελειες
βεβαια στου Σταυρου την περιπτωση θα ειχα μικροτερη σακουλα και θα αδειαζα πολυ πιο κοντα στο βυθο ετσι πιστευω οτι ενοουσε και ο Σταυρος και αν τη δουλεψεις τη σακουλα οπως το μπουκαλι εχεις τα ιδια αποτελεσματα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήκε το νερό στο .... ενυδρείο !!! | Frangisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 16-10-11 22:23 |
Αρσενικό Guppy γεμάτο τεστοστερόνη | morfeas2002 | Ζωοτόκα | 6 | 16-06-11 14:06 |
μεταλλικό νερό στο ενυδρείο | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-04-11 12:31 |
Πως προσθέτουμε ζωντανό βράχο εκ των υστέρων? | amorealex | Θαλάσσια Βιολογία | 10 | 24-01-09 19:16 |
Αποσταγμένο νερό στο ενυδρείο.... | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-06-06 10:46 |