|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο!Με ενα γαλαζιο φοντο θα εδειχνε καλυτερα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ξαναπώ ότι το ενυδρείο σου μου αρέσει πάρα πολύ..
Συμφωνώ διάλεξε φόντο και σίγουρα θα δείξει ακόμη καλύτερα.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σας συγνωμη που αργησα να σας απαντησω αλλα λογο δουλειας και υποχρεωσεων δεν μπορουσα.Καταρχας σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και της αποψης που εχετε.Το γαλαζιο φοντο θα μπει οπως και θα μπουν και αλλα ψαρακια οπως και το yellow tank.Σιγα σιγα ομως δεν με βιαζει καθολου,εχω μεγαλη υπομονη και πλεον ειμαι σχολαστικος για το τι κανω στο ενυδρειο.
Kostas 82 ειχα ανεβασει φωσφορικα γιατι ειχα μετακομιση και το συστημα ολο οσπου να συνελθει περασε καιρος τωρα οκ. Οσο για τα κοραλακια το εχω στα υποψην μου. ![]() ![]() Samian οποτε ερθεις πατρα κερναω καφεδακι που αλλου μπροστα στο ενυδρειο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!! Πολυ ωραια δουλεια...
|
||||
|
||||
![]()
άντε Χρήστο να το δεις όπως θέλεις σου εύχομαι
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Όσο για την Πάτρα μακάρι και να μπορούσα να έρθω, έχω και πολύ καλούς μου φίλους.
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά τα λίτρα αλλά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και τα ψάρια πανέμορφα !!
|
|
|||
|
|||
![]()
πολλη καλο μραβο σου τα αλατια εχουνε αλλη χαρη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 400 Reef Αναλυτικη Παρουσιαση | niar71 | Reef | 22 | 08-11-10 01:43 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Παρουσιαση nano reef dennerle 60l | gta__156 | Nano Reef | 10 | 02-03-10 16:20 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |