|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν προλαβω θα περασω παιδες...!! δεν εγγυωμαι...
|
|
||||
|
||||
![]()
λογικα θα ερθω κι εγω
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρουσιολόγιον
01. exelix 02. dimis1978 03. Butterfly 04. golf4470 05. krispie 06. nikos2004 ;;; 07. bambacha ;;; 08. beat89 09. AQUA PURA 10. Foveras ;;; 11. rottbea 12. platy ;;; 13. bambacha 14. Γιώργος Κ ;;; Θα προσπαθησω και εγω να ερθω! Αρκει να μην μου αλλαξουν το προγραμμα στη δουλεια (παιζει μεγαλη πιθανοτητα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως εχει κανεις Labidochromis sp mbamba να φερει στη συναντηση??
ψαχνω για ενα χαρεμακι επισης ψαχνω και για cynotilapia afra για αγορα βεβαια. |
|
||||
|
||||
![]()
Και αν έχει κανείς pistia ή limnobium ας φέρει αν θέλει. (και τίποτα κλαδέματα από polysperma, difformis και bacopa και επί πληρωμή δεν έχω θέμα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα ενημερωσω οτι εγω αν ερθω -κατα πασα πιθανοτητα ναι- θα ερθω με την γυναικα και το παιδι,οποτε αν εχετε και εσεις συνοδεια καλυτερα να την κουβαλησετε μαζι για να εχουν να ασχοληθουν με τα δικα τους και εμεις με τα δικα μας.
Επισης σε οποιον περισσεύει φακη θα ηθελα οση μπορειτε να κουβαλησετε να ταισω τις σαρδελες μου. Επισης για φιλο που στηνει τωρα ενα μικρο ενυδρειο αν εχει καποιος ανουμπιες,κρυπτοκορυνες,μικροσοριουμ και οτι αλλο πολυ χαμηλων απαιτησεων,ευχαριστως να το αγορασω αν το φερει αυριο. Γυφτικο παζαρι ενα πραμα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι σκυλί... Όποιος τη φυτέψει θα του βγει... Ας φέρουμε γενικά κανένα κλάδεμα να ανταλλάξουμε... Αλλιώς θα τα βγάλω στο σφυρί... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |