|
|
|||
|
|||
![]()
και ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι εκει που ρουφαει το φιλτρο εχει μαζεψει κατι σαν μπαμπακι τι να ειναι αυτο;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλο η κακο ειναι αυτο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην δικιά σου περίπτωση είναι λόγω της παραπάνω αμμωνίας που έριξες!
Θα φύγει απο μόνο του! |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Γίνεται μπαμπάκι η αμμωνία;;;;;
Μάλλον άκακος μύκητας είναι και θα φύγει, αν θες βάλε μια φωτογραφία. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πως να το βγαλω φωτο;ειμαι αθηνα.λεω ν αβγαλω το φιλτρο και να το πλυνω η οχι;
|
|
|||
|
|||
![]()
με ph 7.2 ψαρια μπορω να βαλω;μπορω να βαλω νεον,πλατυ,μολυ guppy γιατι μου αρεσουν πολυ
------------------------- στρωνω το ενυδρειο εδω και 28 ημερες μετραω με sticks και δεν εχουν εμφανιστει ακομα τα νιτρωδη.μηπως φταινε τα sticks;πρεπει να ριξω και τροφη μεσα η δεν παιζει ρολο;λεω να το αφησω ακομα 3 βδομαδες δηλαδη συνολο 7 βδομαδες να κανω μια αλλαγη νερου 30% και μετα να ριξω ψαρια.τι λετε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos284 : 08-03-12 στις 20:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΟ3 εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
εχω γιατι ρωτας;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | panagiotis21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-07-11 20:46 |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-07 15:47 |