|
|
|||
|
|||
![]()
α) Ταϊζω μια φορα την ημερα 2-3 φυλλαρακια το καθε ψαρακι
β) Εχω βαλει μπολι και με βιολογικο υλικο απο τον φιλο dimitris77 γ) Δεν εχω κανει αλλαγη νερου απο το σαββατο το πρωι (πριν βαλω το φιλτρο εκανα τακτικες αλλαγες νερου) δ) Δεν εχω μεσα ουτε φυτα ουτε τπτ (δεν ξερω αν επαιξε ρολο που βουτουσα λιγο τα δαχτυλα μου στο νερο γιατι μου αρεσε οταν...βεντουζωνουν τα ψαρακια) ε) Τα τεστ πιστευω τα εκανα σωστα. Kαι ειδικα αυτο του no3 Να πω και κατι ακομα, το νερο φαινεται απολυτως κρυσταλλινο, ουτε τα κακακια τους δεν βλεπω πια. Και να ξαναπω οτι το ενα ψαρακι, την βγαζει πολυ ωρα διπλα απο το φιλτρο, κανει και βολτες, αλλα απο χτες το απογευμα και σημερα ολη μερα, καθεται αρκετα διπλα στο φιλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις τις απαντησεις πιο πανω τοτε.
Ισως τελικα ισχυει αυτο Παράθεση:
Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Αν υπαρχει υπερβολικη οξυγονωση του αμμωνιακου αζωτου, αυτο καταστρεφει και τα νιτρικα;
Αν λεει λαθος το τεστ, οκ αυτο ειναι μια αλλη ...ιστορια...να δω πως θα το τσεκαρω... |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω καιρο να σας....ζαλισω αλλα ευτηχως ειναι γιατι ολα πια, πανε παρα πολυ καλα! Στο φορουμ μπαινω σχεδον καθημερινα και ενημερωνομαι. Το...ενυδρειο μου επιτελους εχει πια, αναπτυξει βιολογια και τα ψαρακια φαινονται μια χαρα (το κοκκινακι που ειχε αρχισει να μαυριζει, τωρα πια ειναι...πεντακαθαρο)
Εχω μια...απορια, αν ξερει καποιος να μου την λυσει: μολις φανε το φαγητο τους, το κοκκινο αρχιζει και κυνηγα το πορτοκαλι. Πηγαινει και τριβεται απο κατω του. Αυτο το ...παιχνιδι γινεται παντα μετα το φαγητο και διαρκει μερικα λεπτα. Τι θα μπορουσε να ειναι...; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις,ποιά τα αρσενικά και ποιά τα θηλυκά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει περιπτωση να ειναι και τα δυο αρσενικα, αλλα να γινεται αυτο το παχνιδι?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος κι αν το ενα ειναι αρσενικο και το αλλο ειναι....g..! Οχι οχι δεν μπορω να πιστεψω κατι τετοιο! χαχαχαχα!
Περα απο την πλακα τωρα, και μενα το μυαλο μου πηγε στην....προσπαθεια που κανουν για αναπαραγωγη, αλλα γιατι το κανουνε μονο μετα το φαγητο; Εξαλλου ειναι πολυ μικρα ακομα για...τετοια. Τουλαχιστον θελω να αποκλεισω να ειναι κατι αλλο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |