|
|
|||
|
|||
![]()
Το ερωτημα του tsoum απαντηθηκε απο τον dimitris77
![]() Σε νερο βρυσης με αντιχλωριο τα εχω βαλει, δεν νομιζω οτι μπαινουν αλλου! Νερο δεν θελω να βαλω κι αλλο, γιατι ηδη εχει επιβαρυνθει αρκετα το κουτι (δεν ειναι δουλεια του να γεμιζει με νερο) και φοβαμαι μην σπασει. Σημερα θα παραλαβω και τεστ no2-no3 (αμμωνιας εχω ηδη). Αλλαγες νερου να κανω καθε βδομαδα ή να δω πρωτα τι θα πουνε και τα τεστ; |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις μπολιάσει; Το τεστ της αμμωνίας τι σου λέει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πηρε μια ''καλτσα'' σχεδον γεματη με substrat στρωμενο ηδη.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μπολιασει ναι με βιολογικο υλικο substrat. Σημερα θα κανω και τα 3 τεστ να δουμε τι θα δειξουνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα να κανεις καθε 3μερες μια 25% για αρχη..και να μην ταιζεις πολυ ......ουτως η αλλως αφου το μπολιασες..δεν υπαρχει προβλημα ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενα κουτσουνακι καθεται αρκετη ωρα κατω απο το φιλτρο, κι οταν βολταρει εχει τα πτερυγια του μαζεμενα, εκτος απο τα 2 μπροστινα...
Εκανα και τα τεστ αμμωνια- νιτρωδη - νιτρικα, αλλα ολα μου βγηκαν 0 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |