|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Φοβερα τα ψαρακια!Ποσο απιστευτα χρωματα εχουν τα αρσενικα.. Γενικα ολη η διαδικασια εχει ενδιαφερον. Νομιζω πως με εψησες..ειναι απο τα επομενα προτζεκτ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν είχα δει πρώτη φορά killies σε φωτογραφία έλεγα ότι δεν παίζει να έχουν τέτοια χρώματα
![]() Τώρα που βλέπω και τα δικά σου αντιλαμβάνομαι ότι είναι από τα ομορφότερα ψάρια (με φυσικά χρώματα) που μπορεί να ασχοληθεί κανείς. Τα συγχαρητήρια μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μέχρι το πρωί θα σας έχω γράψει και τι συμπεριφορές βλέπω... έχουν ενδιαφέρον... |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κανείς που να κράτησε αυγά; Θα ξεκινήσω βράσιμο 1 κόυπα τύρφης (ή ίσως ζέσταμα για 2 με 3 ώρες στους 60 με 80C) για να της ελαττώσω (ή αν γίνεται να κόψω πλήρως) την ενεργότητα... μετά θα φάει ξεπλύματα σε σουρωτήρι για να καθαρίσει όσο γίνεται και να την βάλω σε μπολάκι μήπως κρατήσω αυγά... λέτε να πιάσει;
Κάθε μέρα κανένα δεκάλεπτο μετά το τάισμα κάθε αρσενικος παίρνει αγκαζε απο μια θηλυκια και γίνεται το σώσε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ είχα κρατήσει, έβλεπα ματάκια έβρεξα μια παρτίδα αλλά δεν βγήκαν και εγκατέλειψα. με την άνοδο της θερμοκρασίας πάντως είναι καλύτερα γιατί τα αυγά θα πρεπει να αποθηκευονται σε αρκετα υψηλή θερμοκρασία για μεγάλο διάστημα.
το πρόβλημα και εδώ ήταν το fungus σχεδόν 3 στα 4 αυγά. τα ψάρια γεννούσαν σε μαλί πλεξιματος και τα μαζευα κάθε 2-3 μέρες. μεγάλη παραγωγή αυγών πάντως. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πριν τα στεγνώσω... πάτως η τύρφη μου είναι Ηobby Humin faser και λέει μάλιστα spawning substrate and filtering peat... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nothobranchius | j.p. | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 19 | 12-02-11 17:56 |
Νέο ξεκίνημα... | stefan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 136 | 29-03-10 13:48 |
Ξεκίνημα.. | vega | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 22-12-07 08:07 |
Nothobranchius | harris | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-11-04 12:08 |