|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε τέστ, πρώτα, και δες τις παραμέτρους του νερού σου. Η χημεία είναι το Α και το Ω. Πες μας κι εμάς, για να μπορέσουμε να εκφέρουμε καποια γνώμη.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτην την στιγμη δεν εχω τεστακια εκανα μια μεγαλη αλλαγη νερου το ph μου ειναι σταθερο ασβεστιο μαγνησιο σταθερα.αλλα τεστακια δεν εχω..
![]() ερωτηση" εχω και μια εφιλια μεσα αν ειχα αλλαγες στις παραμετρους δεν θα ηταν η πρωτη που θα επιρεαζοταν? και κατι ακομα σε ενα μικρο μερος του σκιμμερ υπαρχει βενζινοκολα μπορει αυτο να μου εκανε την δουλεια? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να μετρήσεις, τουλάχιστον, και τα νιτρικά.Τί νερό χρησιμοποιείς; Όσο για τη βενζινόκολλα, η αλήθεια είναι ότι κακώς υπάρχει γιατί είναι τοξική. Στη θέση σου, ακόμα κι αν δεν είναι αυτή που σου δημιούργησε το πρόβλημα, θα την αφαιρούσα και θα ξαναέκανα την κόλληση με μία μη τοξική κόλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι περισσοτερες κοινες ασθενειες εμφανιζουν καποια ορατα στυμπτωματα...
αν δεν εχεις...τοτε λιγα σεναρια απομενουν που εξηγουν μαζικους θανατους. δηλητηριαση - εχεις ενεργο ανθρακα?? το γεγονος οτι ολα αρχισαν οπως λες οταν εβαλες το σκιμερ και οτι στο σκιμερ υπαρχει βενζινοκολλα με οδηγει στο να αποδωσω εκει οτι συνεβη.... που αλλου να παει το μυαλο μου? στην οξυγονωση?? οξυγονωνεται αρκετα το νερο?? τις παραμετρους σου φυσικα και πρεπει να τις μετρησεις με τεστ να δεις που εισαι...αλλα και στο θεο να πανε τα νιτρικα δε σκοτωνουν μαζικα ... δεν εχει μεινει κανενα ψαρι?? αν υπαρχουν ψαρια, θα εβαζα και παλι το παλιο σκιμμερ να απομακρυνω τη βενζινοκολλα....θα εκανα μια μεγαλη αλλαγη νερου να διωξω αρκετη απο το νερο (δε ξερω κατα ποσο αφηνει καταλλειπα στο νερο ![]() αν σταματουσαν οι θανατοι..θα ημουν σχεδον βεβαιος οτι οφειλονταν εκει... υ.γ. πως στο καλο σου ηρθε να βαλεις βενζινοκολλα?? τι ηταν αυτο που δε θα μπορουσε να κολλησει με σιλικονη??
|
||||
|
||||
![]()
σημερα πεθανε και ο ενας απο τα δθο clownfish που ειχα.εκανα λαθος που εβαλα βενζινοκολα αλλα δεν πρεπει να φταιει αυτη..το σκιμμερ μηπως τα ζαλιζει γιατι ειναι πολυ δυνατο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεγαλο προβλημα ??? | ababapanos | Malawi | 6 | 21-02-12 18:50 |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |