|
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα το κανισ γκριφον πρεπει να κατοχυρωθει ως ελληνικη ρατσα ειναι δικια μας πατεντα!!
![]() παντως για τον φιλο αν υιοθετησει ενα σκυλακι θα κανει τεραστιο καλο σε μια ψυχη που εχει αναγκη |
|
|||
|
|||
![]()
Και πάλι ευχαριστώ
![]() Δεν διατίθεμαι να επιλέξω από pet shop, ούτως ή αλλιώς, θα προτιμήσω ιδιώτη που κατά προτίμηση το βρήκε στο δρόμο, γιατί όντως αυτά τα σκυλάκια έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη για υιοθεσία και συνεπώς αγάπη και φροντίδα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου φιλε!
πολυ σωστη κινηση! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται το κανις γκριφον εινα ιδιασταυρωση των 2 ρατσων...οπως ειπανε και τα παιδια μακρυα απο πετσοπ και δες προς τις φιλοζωικες..εκει περιμενουνε για υιοθεσια πανεμορφα και πανεξυπνα σκυλια
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρω ότι είναι διασταύρωση, λάθος διατύπωση δική μου, για να το ξεκαθαρίσ κι αυτό
![]() Και δεν πρόκειται να απευθυνθώ σε pet shop, αν πριν δεν ήθελα μία, τώρα δεν θέλω 10 μετά από όσα διάβασα και αναζητήσεις που έκανα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχεις facebook μπορω να σε βοηθησω να βρεις οτι σκυλο θελεις,παντα μιλαμε για αδεσποτακι,απο φιλοζωικη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στείλ(τ)ε μήνυμα, μέσα θα είμαι λογικά σήμερα!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|