|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ αναλυτικο Σπυρο, ευχαριστουμε.
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Σπυρο!
για ακομη μια φορα,πολυ κατατοπιστικος! κι εγω παλαιοτερα που ειχα ικ,το ειχα αντιμετωπισει επιτυχημένα με αυξηση της θερμοκρασιας.ειχα γκαπυ και "βολευε" αυτη η λυση! η ερωτηση μου ειναι η εξης: σε περιπτωση που εμφανιστει σε ψαρια κρυου νερου,μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο; ΥΓ: και παλι μπραβο! |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να γίνει υπόμνημα οπωσδήποτε!!
Καλή δουλειά!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο και πολυ χρησιμο!πολυ συχνη ασθενεια και ειναι πολυ καλο να υπαρχει ενας οδηγος για εκεινους που την αντιμετωπιζουν η που θα την αντιμετωπισουν καποια στιγμη.τελευταια (εδω και κανα μηνα-εναμιση),σε οσα καταστηματα εχω παει βλεπω ich σε ψαρια συχνοτερα αποτι εβλεπα παλιοτερα μου φαινεται,ακομα και σε καταστηματα που παω συχνα και δεν ειχα δει ποτε την ασθενεια.με οτι μπορει να σημαινει αυτο...
ειναι πολυ καλο να υπαρχει με λεπτομερεια ενας εναλλακτικος τροπος θεραπειας! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωρεο και κατατοπιστικο θεμα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο άρθρο, αν και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τωρα εαν μου τύχει θα προσπαθήσω πρώτα με αυτήν την μέθοδο! Να σαι καλά!
|
|||
|
|||
![]()
-σε ενυδρεία με χρυσόψαρα (comet, shubunkin) ενδυκνύεται η εφαρμογή αλατιού και σε τι δοσολογία?
-σε φυτεμένο που υπάρχει κίνδυνος να χαλάσουν τα φυτά, ενδυκνύεται η μεταφορά ορισμένων φυτών, όπως (δεμένες) ανούβιες, σε ενυδρεία δίχως ψάρια με το παράσιτο, ώστε να θεραπευτούν τα ψάρια με την αύξηση της θερμοκρασίας τουλάχιστον και τα φυτά να μην χαλάσουν? -Μένει παράσιτο στα φυτά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΩΣΦΟΡΟΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 07-05-07 21:46 |
απαραιτητα φαρμακα υπαρχουν? | alan boy | Δίσκοι | 16 | 24-04-07 06:40 |
Εξοπλισμος-τεχνολογια-διατροφη-φαρμακα-προσθετα | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 23:05 |