|
|
||||
|
||||
![]()
Eχει πανεμορφα σκυλακια και στις ζωοφιλικες οργανωσεις και στην φιλοζωικη και το ΔΙΚΕΠΑΖ.
Ριξε και εκει μια ματια,θα σωσεις ενα ζωακι απο τον δρομο η απο ενα κλουβι μεσα στο οποιο περιμενει υπομονετικα για να υιοθετηθει.
|
||||
|
||||
![]()
μην αγορασεις!
κανε αυτο που σου λεει ο δημητρης! καλο θα κανεις! υπαρχουν πολλα σκυλακια που "περιμενουν"... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα γκριφον κανιs δεν ειναι ρατσαs,ειναι ημιαιμα,οποτε δεν υπαρχει συγκεκριμενοs τυποs του σκυλιου.μπορει να σου βγει απο 5 εωs 15 κιλα.εχω και εγω ενα για χαρισμα 7 μηνων 6-7 κιλα θυλικο.την βρηκε φιλοs στο βουνο και τηs ψαχνουμε σπιτι.εαν ενδιαφερεσαι...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το έχω ήδη ψάξει καλά για ανάγκες που έχει ο κάθε σκύλος, έχω μιλήσει και με πολύ κόσμο, σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα το ψάξω και σε φιλοζωικές οργανώσεις και θα δούμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε και εδω http://ourdogs.gr/ad/ ειναι κριμα να πας να δωσεις λεφτα σε μαγαζια που τα φερνουν απο μερη οπου τα "παραγουν" και τα συντηρουν σε πολυ αθλιες συνθηκες πολλες φορες,μονο και μονο για το χρημα.βρες ενα αδεσποτο που και θα το σωσεις και σιγουρα θα σε αγαπησει και πιο πολυ...
καλη συνεχεια. |
|
||||
|
||||
![]()
κανονικα το κανισ γκριφον πρεπει να κατοχυρωθει ως ελληνικη ρατσα ειναι δικια μας πατεντα!!
![]() παντως για τον φιλο αν υιοθετησει ενα σκυλακι θα κανει τεραστιο καλο σε μια ψυχη που εχει αναγκη |
|
|||
|
|||
![]()
Και πάλι ευχαριστώ
![]() Δεν διατίθεμαι να επιλέξω από pet shop, ούτως ή αλλιώς, θα προτιμήσω ιδιώτη που κατά προτίμηση το βρήκε στο δρόμο, γιατί όντως αυτά τα σκυλάκια έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη για υιοθεσία και συνεπώς αγάπη και φροντίδα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου φιλε!
πολυ σωστη κινηση! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|