|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,στους δεκα βαθμους,προσωπικα την θεωρω ακραια θερμοκρασια για αμανο!
εγω τις εχω 2 χρονια σε ενυδρειο χωρις θερμοστατη και απο την θερμανση του σπιτιου,σε συνδυασμο με το οτι ειναι κλειστο το ενυδρειο,δεν πεφτει κατω απο 20 η θερμοκρασια! αν εχετε θερμανση,νομιζω δεν θα υπαρχει προλημα,αλλα... ...το προβλημα ειναι οτι οι αμανο δεν θα τα καταφερουν σε 10 λιτρο! ισως κανενα μικροτερο ειδος οπως οι cherry,αλλα και παλι πολυ λιγα τα λιτρα! θα γεννανε και θα χρειαζεσαι συνεχεις αλλαγες νερου,πραγμα που σημαινει οτι θα ειναι ευθραυστες οι παραμετροι του νερου! συν το οτι για να τις βαλεις,θα πρεπει να εχει "ωριμασει" ο βυθος του ενυδρειου(2-3 μηνες)! εγω θα εβαζα "ενα" apple snail και νομιζω θα ηταν μια χαρα. αλλα περιμενε να μας απαντησουν και αλλοι πανω σε αυτο! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |