|
|
||||
|
||||
![]()
το οτι δεν ειχες προβλημα τοτε που το περιμενες δε σημαινει οτι δεν επιβαρυνθηκαν τα ψαρια.εξακολουθω να πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι συνδιασμος προβληματων δηλαδη.αλλο σε μεγαλυτερο ,αλλο σε μικροτερο βαθμο.περιμενε να ακουσεις και τους εμπειροτερους βεβαια.ελπιζω να πανε ολα καλα.εστω με τη θεραπεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν αποκλείεται! Ευχαριστώ για το χρόνο σου και για τις ευχές ------------------------- Μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να πει την άποψή του για ενδεχόμενη αντιμετώπιση του προβλήματος? Καλά κάνω και ακολουθώ τη θεραπεία, είναι πιθανόν να είναι αυτή η λύση?? Είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα το έχει ξαναντιμετωπίσει το πρόβλημα. Επαναλαμβάνω, τα ψάρια δεν έχουν απολύτως κανένα σύμπτωμα πριν πεθάνουν ------------------------- Παράθεση:
Καμία πρόταση για άλλο τρόπο "κρατήματος" του ph στο επίπεδο 6 -7 με όσμωση?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 25-02-12 στις 17:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε παιδιά; Είναι φυσιολογικό να παίζει το ph από 6 έως 7;;; Δεν είναι ΠΟΛΥ μεγάλη η απόκλιση;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μιλάει κανείς για να παίζει από 6 έως 7. Λέμε να κρατηθεί σταθερά μία τιμή ανάμεσα στο 6 και το 7...
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Δεν μιλάει κανείς για να παίζει από 6 έως 7. Λέμε να κρατηθεί σταθερά μία τιμή ανάμεσα στο 6 και το 7...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OlgaM : 09-03-12 στις 14:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ολγα προσθετεις λιγο νερο βρυσης και βρισκεις την ισορροπία με μια ρουτινα που θα διαλεξεις εσυ ...
Δεν υπαρχει λογος να εχεις ασβεστολιθικα μεσα στο ενυδρειο! Και παρακατω να πεσει το ph μην σε αγχωνει!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιώργο, αφαίρεσα όλη την άμμο, με κίνδυνο να διαταράξω τη βιολογία 1) από φόβο ότι μου ανεβάζει το ph, 2) επειδή είχα τα προβλήματα που προανέφερα πιο πάνω στο θέμα αυτό. Τελικά, μέτρησα το νερό όπως βγαίνει από την όσμωση και διαπίστωσα ότι έχει ph 7,5... Να υποθέσω ότι θέλει αλλαγή η μεβράνη? Υπόψιν, τη δουλεύω ένα χρόνο ( από την αρχή έβαζα μόνο όσμωση ) και την έχω λιώσει και με τις ρουτίνες αλλαγής νερού και με τις έκτακτες περιστάσεις ( γεννητούρια ). Το πολύ χαμηλό ph το φοβάμαι λίγο, αλλά ίσως δεν είναι δικαιολογημένος ο φόβος μου ( ? ). Σκέφτομαι απλά ότι παντού υπάρχει η πληροφορία ότι τα σκαλάρια αγαπούν ελαφρώς όξινο περιβάλλον και οι ιδανικές τιμές αναγράφονται ως 6,5 - 6,8. Από την άλλη έχω την εντύπωση ότι υπάρχει μία "διαμάχη" - διαφωνία μάλλον ανάμεσα σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι το χαμηλό ph προστατεύει από τις αρρώστιες και σε άλλους που δεν συμφωνούν. Δεν έχω διαβάσει αρκετά για το θέμα ομολογώ και αρκέστηκα στο γενικό περί όξινου περιβάλλοντος για αγγελόψαρα
|
||||
|
||||
![]()
Μη μετρας το ph που βγαζει η οσμωση!! Αλλα ζει συνεχεια και στην ουσια δεν εχει ph ...
Αν θελεις να δεις σε τι κατασταση ειναι η μεμβρανη σου μετρα tds ... ![]() Οσο για τα χαμηλα ph και τα λοιπα ... η απαντηση ειναι απλη! Κοιταμε το περιβαλλον που ζει καθε ψαρι στη φυση και προσπαθουμε να το πλησιασουμε! Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες κατα την αποψη μου ... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατοι... | macgyver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 37 | 16-02-12 00:59 |
SOS, θάνατοι ψαριών.....!!!!!! | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-08-11 09:03 |
Θάνατοι Guppys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-02-08 12:59 |
Ξαφνικοί θάνατοι! | giannisg | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 09-03-07 22:04 |
Θάνατοι.... | guppies_2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 03-03-07 18:16 |