|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω το καλοκαιρι εχασα τις μισες τσερυ. μαλλον απο εξατμιση γιατι συμπληρωνα νερο βρυσης.... η θερμοκρασια ηταν 26
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που θελω να πω εγω στον φιλο..αλλα κια σε σενα ειναι οτι : αφου γινεται εξατμιση...η συγκεντρωση σε αλατα μεγαλωνει..εσυ απλα συμπληρωνεις νερο...αρα συμπληρωνεις νερο....οι παραμετροι του νερου αλλαζουν...οι crs ειναι ευαισθητες σε τετοιες αλλαγες (που για εμας μπορει να μην φαινονται σημαντικες)..αλλα για σκεψου αυξομειωσεις στην θερμοκρασια και αλλαγες στις παραμετρους
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είπαμε... αναπλήρωση νερού από όσμωση πάντα!
Στους 28 βαθμούς οι CRS και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξουν, θα έχεις πολλές απώλειες με πρώτα τα μικρά. Σχεδόν όλοι τις CRS τους τις χάσανε καλοκαίρι από τις ζέστες... μαζί κι εγώ.
|
||||
|
||||
![]()
καποιες νεες φοτο....
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωω πωωω τιγκα στα κερασακια ειναι!
![]() Και οι red crystal τα σπανε! ![]() Σε ποσο καιρο σου αυξηθηκε τοσο ο πληθυσμος των red cherry?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι red cherry μου αυξηθηκανε μεσα σε 2-3 μηνες... και εχω δωσει αρκετες.... οι πρωτες που πηρα ηταν τον Ιουνη του 2011 εχω και ενα 35 λιτρο και εκει γινεται χαμως... επισης και ενα 125λιτρο που υπαρχουν και εκει γαριδες ... χαχα...ετσι ετσι!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hταν το πρωτο που εψαχνα να δω!
![]() Επιβιωσαν ολα;
|
||||
|
||||
![]()
της..... γαρίδας γίνεται
![]() super!! είσαι και μακριά να μας έδινες μερικές |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδαδικο 35 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 67 | 20-06-14 16:47 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
γαριδαδικο 25 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 18-09-11 15:50 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |