|
|||
|
|||
![]()
Ελα Χρηστο!
Τωρα το ειδα σορυ! χαχαχα ακομα με τα χαλικια παλευω ναι...πηρα αντιχλωριο και σημερα θα φτιαξω το χαλικι...Τα τεστ μου ειναι της τετρα...Μετρας τις σταγονες μεχρι να αλλαξει το χρωμα σωστα?Εσενα σου βγαινουν πιο πανω.. ![]() Θα τα κανω σημερα οτι ειναι να κανω και θα κανω ολες τις μετρησεις παλι αυριο. Να ερθεις μια μερα να το δεις και μας συμβουλεψεις! kfg ευτυχως πηρα αντιχλωριο..πρεπει να μετρησω παλι την σκληροτητα.Το χαλικι που μου κανει την ζημια ειναι πολυ λιγο παντως...τωρα θα δειξει με την αλλαγη. Επειδη εχω σκαλαρια μαλλον πρεπει να βαλω και τυρφη στο ενυδρειο.Αυτο θα ειναι το επομενο βημα μου... Ευχαριστω για τον χρονο σας ------------------------- επειδη δεν αντεξα μετρησα παλι την σκληροτητα του ενυδρειου και gh 14 kai kh 9 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TinaX : 23-02-12 στις 12:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |