|
|
|||
|
|||
![]()
Εδω που ειμαι τωρα δεν μου ανοιγει το utube, πιο μετα οταν θα ειμαι σπιτι
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λιγο παρελαβα...
Απο οτι καταλαβα εχω 2 επιλογες: 1) συνδεω αυτο το λευκο λαστιχακι και την αλλη ακρη του την βγαζω εξω απο το κουτι 2) συνδεσω εναν ή δυο ή τρεις μαυρους σωληνες, αλλα χωρις να βαλω και το λευκο λαστιχακι. Το φιλτρο το βαζω ολοκληρο μεσα στο νερο. Μπορω να το δοκιμασω σε εναν κουβα με νερο να δω πως λειτουργει; Πρεχει να βαλω και αντιχλωριο; |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά είτε βάζεις το λαστιχάκι είτε κανεις ανατάραξη με τα spray bar , ναι αντιχλοριο βάλε στο δοχείο που έχεις τα ψαρια όσο λένε οι οδηγίες για τα λίτρα που έχεις , το φιλτρακι ξεπλινετο με
λίγο με ξίδι και καθαρό κρύο νερό και βάλτο να δουλέψει
|
||||
|
||||
![]()
το ασπρο λαστιχακι δεν χρειαζεται..φτιαξε το spray bar και απλα εχε το μισο πανω απο το νερο μισο κατω για να εχεις καλη αναταραξη.....ΒΡΕΣ ΜΠΟΛΙ
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη ειμαι τελειως ασχετως, ποσο βαθεια να βυθισω το φιλτρο; Μεχρι να το σκεπαζει το νερο; Δεν εχει προβλημα να μπει νερο απο πανω που περναει το καλωδιο ρευματος;Δηλ. Τασο, οπως το καταλαβα, μου λες το spray bar να ειναι το μισο μεσα στο νερο και το αλλο μισο εξω, για να υπαρχει αναταραξη στην επιφανεια... Να βαλω και τα φιλτρα μεσα, δεν εχω βαλει μπολι ακομα... Μετρησα και το νερο για αμμωνια, Δεν ειδα να χρωματιζεται καθολου το νερο, η αληθεια ειναι οτι και οπτικα μου φαινεται πολυ καθαρο...
|
|
||||
|
||||
![]()
κανε τα τεστ σωστα..και με υπομονη....(αν κανεις συχνες αλλαγες,κρατας την αμμωνια σε χαμηλα επιπεδα)...ΝΑΙ βυθισε το κανονικα....δνε εχει προβλημα....το spray bar σου εξηγησα...ψαξε και στο youtube για internal aquarium filter..ολο και κατι θα βρεις να βοηθησει ..........
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το βαλω ορθιο ισα-ισα που το χωραει, μα καλα τοσο ψηλο το κανανε; Θα μπορουσα να το βαλω οριζοντια μηπως; Ή αλλιως να βγαλω το spray bar...; Η επομενη κινηση μου ειναι να βρω μπολι ε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |