|
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα!σε καμια περιπτωση δε νομιζω οτι θελει κανεις να σε αποθαρρυνει!ουτε εγω φυσικα.απλα σου λεω αυτα που μπορω να σκεφτω σαν σημεια που πρεπει να προσεξεις,για να μη χαλας λεφτα ασκοπα
![]() ------------------------- εχω και σιποραξ μινι αν θελεις να σου δωσω δωρεαν,νομιζω ειναι αρκετο για το φιλτρο που πηρες,απλα δεν ξερω αν θα σε καλυψει "βιολογικα" ![]() ![]() παντως αν θες βιολογικο υλικο εχω να σου δωσω οπως σου ειπα siporax mini,δωρεαν.στειλε ενα πμ να βρεθουμε καπου να στο δωσω αν το θες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 23-02-12 στις 02:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με τον φιλο απο πανω...το φιλτρακι σε καμια περιπτωση δεν ειναι 2.5 κιλα..ετσι αναγραφει το site στο προιον...μερικα γραμμαρια ζυγιζει 250-300 μην πελαγωνεις !κατα τη γνωμη μου ..σιποραξ μινι,και μετα λιγο ενυδρειακο σφουγγαρι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oκ παιδια, ευχαριστω για τις συμβουλες και για τις...προσφορες!
Να παραλαβω πρωτα με το καλο, να δω τι...διαολο ειναι αυτο το φιλτρο, (μπορω αραγε να κανω κανα...δοκιμαστικο τεστ να δω πως λειτουργει; ) και εδω ειμαστε και εσεις κι εγω να δουμε τι μπορει να γινει με την...περιπτωση μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω που ειμαι τωρα δεν μου ανοιγει το utube, πιο μετα οταν θα ειμαι σπιτι
|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λιγο παρελαβα...
Απο οτι καταλαβα εχω 2 επιλογες: 1) συνδεω αυτο το λευκο λαστιχακι και την αλλη ακρη του την βγαζω εξω απο το κουτι 2) συνδεσω εναν ή δυο ή τρεις μαυρους σωληνες, αλλα χωρις να βαλω και το λευκο λαστιχακι. Το φιλτρο το βαζω ολοκληρο μεσα στο νερο. Μπορω να το δοκιμασω σε εναν κουβα με νερο να δω πως λειτουργει; Πρεχει να βαλω και αντιχλωριο; |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά είτε βάζεις το λαστιχάκι είτε κανεις ανατάραξη με τα spray bar , ναι αντιχλοριο βάλε στο δοχείο που έχεις τα ψαρια όσο λένε οι οδηγίες για τα λίτρα που έχεις , το φιλτρακι ξεπλινετο με
λίγο με ξίδι και καθαρό κρύο νερό και βάλτο να δουλέψει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |