|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κατα την γνωμη σου ειναι πεταμενα λεφτα;
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί το φίλτρο είναι ανεπαρκές , γιατί το θερμόμετρο χωρίς θερμοστάτη θα μετράει την θερμοκρασία δωματίου , γιατί το test που επέλεξε έχει δείγμα για βιονικό μάτι , γιατί τα βακτήρια δεν θα χρησιμεύσουν σε τίποτα μιας και μπορεί να το μπολιάσει , γιατί η συγκεκιμένη σκούπα δεν μου φαίνεται λειτουργική.
|
||||
|
||||
![]()
Εαν παρακολουθησεις τη συζητηση απο την αρχη θα δεις οτι ο ανθρωπος πηρε σαν δωρο τα ψαρια. Δεν εχει καμια σχεση με τον χωρο και θελει να δει εαν θα του αρεσει να ασχοληθει. Αντι λοιπον να τα βαλει σε μια γυαλα προτιμησε να ρωτησει και να κανει τα πρωτα βηματα. Το φιλτρο αυτο ειναι απλο και καλο για το πλαστικο δοχειο. Ο κατασκευαστης το προτεινει για 150 λιτρα οποτε μεχρι τα 100 λιτρα θα τα παει καλα.
Στη συνεχεια μπορει να το κρατησει σαν δευτερο ή εφεδρικο. Το θερμομετρο χρειαζεται για την προετοιμασια του νερου ετσι ωστε να εχει την ιδια περιπου θερμοκρασια με το νερο που θα μεινει στο δοχειο.Το υγρο με τα βακτηρια δεν κανει μονο αυτο αλλα μειωνει την αμμωνια και τα νιτρωδη. Μειωνει δεν τα εξαφανιζει. Το τεστ της αμμωνια το εχω κι εγω και σε φυσικο φως δεν εχω προβλημα. Βιονικο ματι δεν εχω, ρωτησα και την μαμα μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εμ δεν εχεις τοση ορεξη να ασχοληθεις(το ειπες μονος σου εμμεσα σε προηγουμενο ποστ,και κατανοητο ειναι αφου στα φερανε τα ψαρια)εμ πας και δινεις λεφτα για πραγματα τα οποια μπορει μεν καποια στιγμη να χρειαστουνε, αλλα προς το παρον δε θα κανεις σωστη δουλεια.
το φιλτρο που εχεις βαλει στη λιστα εχει μεσα ανθρακα και ζεολιτη.αυτα αν ειναι στο ιδιο "cartridge" σαν ενα υλικο θα πρεπει να το βγαλεις γιατι θα αργησει να στρωσει το φιλτρο σου,αν δεν βαλεις μπολι.και αν βαλεις μπορει να εχει "παρενεργειες" ο ζεολιτης.εκτος αυτου θελει προσοχη μη ριξεις αλατι (σε περιπτωση ασθενειας κλπ)μεσα στο νερο (αν βαλεις τελικα το φιλτρο αυτο με τα υλικα που σου δινει.) τη γνωμη μου στην ειπα σε προηγουμενο ποστ.η δωστα,η κανε σωστη δουλεια και παρε ενα ενυδρειο καταλληλο για τα δυο ψαρια που εχεις.αν δεν παρεις ενυδρειο,παρε τουλαχιστον ενα φιλτρο της προκοπης με βιολογικο υλικο και μπολιασε το.ξερεις πιστευω την παροιμια για τα αυγα και πως δεν βαφονται... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |