|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πηρα στον Βλαχοπουλο τωρα το μεσημερι, αν ειναι προχωρημενο σταδιο ειναι απαισιοδοξος, και θελει βεβαια να τον δει. Ετσι οπως ειναι ομως, μηπως τον παιδεψω αδικα; Δεν μπορει ουτε καθιστος να ισορροπησει ο κακομοιρος... Πηρα πριν απο λιγο, δεν απαντησε, αλλα θα ξαναπαρω. ------------------------- Tωρα που τον ειδα, με γνωρισε, και προσπαθησε να χουρχουρισει. Τα ειπαμε λιγακι, τον ειδα να ανταποκρινεται καλυτερα, αλλα... Τουλαχιστον μου εδωσε την εντυπωση οτι αυριο θα με περιμενει, και του εδωσα να καταλαβει οτι θα ειμαι εκει... Η γιατρος μου ειπε οτι υπαρχει ελπιδα ακομα να το γυρισει το ματς...
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 20-02-12 στις 20:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clown loach μαυρη βουλα στην κοιλια | christoskast | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-10-11 19:48 |
ενας βατραχος στην σαλατα μουυυ | μυρτω | Άλλα ζώα | 11 | 30-04-11 02:13 |
Πριξιμο στην κοιλια μονομαχου | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 08-12-10 10:45 |
Μονομαχος με πρηξιμο στην κοιλια | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-02-09 10:15 |