|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
βρηκα το γνωστο μου και μου ειπε οτι το συκωτι γιατρευεται, τα νεφρα ομως ειναι οπως και στον ανθρωπο, δηλαδη νεφρικη ανεπαρκεια που γινεται αιμοκαθαρση καθε δυο μερες. μπορω να σου δωσω το τηλ. του κτηνιατρου (6972227856 Γιωργος), ο οποιος ειναι στη λιβαδεια, και θεωρειται απο τους καλυτερους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ!
Μηπως θυμαται τον τυπο των ενεσεων ο φιλος σου; Σημερα που πηγα και τον ειδα, εξακολουθουσε να ειναι σε ασχημη κατασταση. Ακομα δεν εχει αγγιξει το φαγητο... Θα πηγαινω καθε μερα, οταν με βλεπει φωτιζεται το κουρασμενο βλεμμα του...
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δεν θυμοταν το ονομα απο τα φαρμακα, παρε ενα τηλ τον κτηνιατρο αυριο καλυτερα. αλλα να ξερεις οτι ειναι δυσκολη περιπτωση, το συκωτι γινεται, τα νεφρα ειναι το προβλημα, και μολις ειπα στο γνωστο μου περι τινος προκειται, κουνησε το κεφαλι. και αυτος αναγκαστηκε να του κανει ευθανασια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο.κ. σε ευχαριστω παρα πολυ!
Την κληρονομικοτητα μου μεσα... Θα κανω μηνυση στον πατερα του και την μανα του... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν θες και δευτερη γνωμη κτηνιατρου πηγαινετο στον κτενα στη γεφυρα της βαρυμπομπης..ειναι ο καλυτερος κτηνιατρος-χειρουργος στην αθηνα και δευτερος καλυτερος στην ελλαδα..εννοειται δεν εινα ιδιαφημιση αυτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, θα παρω οπωσδηποτε και αλλες γνωμες, δεν θα "στειλω" τον αλητακο μου ετσι...
Ξερω και αλλον εναν, τον Βλαχοπουλο στην Νεα Σμυρνη που ειναι κορυφη αλλα κυριως στα ορθοπεδικα. Αυτος του εφτιαξε το ισχυο, οταν μου το εσκασε ο αληταμπουρας, και μου γυρισε με βγαλμενο το ποδι... Κανονικη συνδεσμοπλαστικη! Για αυτην την περιπτωση ομως δεν ξερω ακομα, δεν εχω ρωτησει. Να εισαι καλα!
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα θα πανε ολα!!!
μην αγχωνεσαι!! ενημερωνε μας! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clown loach μαυρη βουλα στην κοιλια | christoskast | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-10-11 19:48 |
ενας βατραχος στην σαλατα μουυυ | μυρτω | Άλλα ζώα | 11 | 30-04-11 02:13 |
Πριξιμο στην κοιλια μονομαχου | Krisos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 08-12-10 10:45 |
Μονομαχος με πρηξιμο στην κοιλια | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 23-02-09 10:15 |