|
|
||||
|
||||
![]()
Aν ερθει καποιος σπιτι σου να το κολλησει δεν χρειαζεται να αδειασει...μηπως ομως περιμενουν να τους το πας?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι θα ερθουν εδω...για αυτο μου εκανε εντυπωση!
------------------------- Εχει συμβει και σε αλλους αυτο?Ειναι συνηθες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sx21 : 18-02-12 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μη μου λες τετοια και εχω το ιδιο ενυδρειο....
εγω το εχω 2 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα και ελπιζω να μην εχω και στο μελλον.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε μαλλο ειδικα αν εχει κανει αρκετη *κοιλια* το τζαμι γιαυτο σου ειπαν να ειναι αδειο....για να ερθει στη θεση του αφου δεν θα εχει το βαρος του νερου και να το κολλησουν ετσι.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω να μην το παθει κανεις...στο μαγαζι μου ειπαν πως δεν τους εχει ξανατυχει σε αυτα τα ενυδρεια!Τι να πω...αυτο που φοβαμαι τωρα ειναι μην ανοιξει τελειως και εχουμε τσουναμια!
------------------------- Δεν εχει αρκετη κοιλια...1-2 εκατοστα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sx21 : 18-02-12 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
για αρχη θα σε συμβουλευα να χαμηλωσεις την σταθμη 20 ποντους για να μην πιεζονται τα τζαμια. και εγω συμφωνω με το μαγαζι παντως δυσκολο να κολληθει
χωρις να αδειασει. πιστευω ομως μπορεις να αφησεις το στησιμο και 5-10 ποντους νερο μεσα. Αλλιως το τζαμι θα κανει κοιλια και δεν θα μπορει να κολληθει συν οτι πρεπει να στεγνωσει και 3-4 μερες τουλαχιστον πριν το γεμισεις. ζητα τους να σου φιλοξενησουν αυτοι τα ψαρια καπου |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα θα κολληθεί και κοιλιά να κανει, δεν στραβώνει ετσι ενα τζάμι. σε ενα 120αρι που είχα ειχε ξεκολλήσει η "κοντρα" με αποτέλεσμα να κάνει κοιλιά προς τα εμπρός, τετοια ώστε το μέγιστο σημείο ήταν τουλάχιστον 1 πόντο ποιο εξω απο τις άκρες για περισσότερο απο μέρα. τίποτα δεν έπαθε το ενυδρείο, απλά μέχρι να το κολλήσω έβγαλα το μισό νερό και πέρασα πρόχειρα κόντρες με ταινία συσκευασίας (απο πάνω) που σιγουρα δεν ξεκολλάνε. Κόλλησα μικρά κομματάκια γυαλί στα μπρός-πίσω τζάμια και πάνω σε αυτα έβαλα οχι 1 οπως είχε το εργοστασιακό αλλά 2 κόντρες τις οποιες κόλλησα με σιλικόνη για ενυδρειακή χρήση...
μια χαρά την πάλεψε, καλύτερο απο καινούριο έγινε |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με anubia nana. | doctor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-09-09 23:41 |
προβλημα σε anubia! | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 30-04-08 15:47 |
Προβλημα με anubia | kokbeast | Malawi | 8 | 25-03-08 11:24 |
Anubia Προβλημα | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-06-06 00:49 |