|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι δεν ψαχνεις στα πετσοπ? τα περισσοτερα εχουν στοκ λαμπες οτι νουμερο και βατ θελεις, κανε μια βολτα απο αβυσσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα πετ πουλανε τις gro σε υπερδιπλασια τιμη απο τα καταστηματα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο.
Εγω τις 2 τελευταιες φορες που πηρα τις πηρα απο Καυκα. Δεν τις ειχαν στοκ,αλλα τις παρηγγειλαν και τις ειχαν σε 2-3 μερες.
|
||||
|
||||
![]()
Μονο σε διαστασεις για juwel δε φερνουν οι κεr@τ@dεs!!!
![]() αμα βρει καποιος τ5 54watt 1047mm ας μου σφυριξει! μονο ενα φορουμ-καταστημα ιντερνετικο εχει αλλα 36 και κατι ¤¤¤!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...ting&mpath1=50 Καλά το juwel σύστημα αλλά αυτό με τις λάμπες είναι ![]() Και με το θαλασσινό που θέλω να μπλέξω...σου δένει τα χέρια...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
25.50¤ + 9.90¤ = μια απ'τα ιδια!!! κι αααααν........θα ερθει σωα!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Sylvania Grolux Help :) | Leofis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-10-11 10:43 |
T5 grolux 24 w | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-02-09 18:17 |