|
|
|||
|
|||
![]()
εμενα μου επεσε η περουκα αφου ειχα αγορασει ολα τα απαραιτητα υγρα τεστ, και μετα ειδα στο e-bay ποσο εχουν, μιλαμε για 60% και παραπανω πιο φθηνα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ebay εγώ πιστευω οτι υπάρχει πιθανότητα να είναι μούφα, νερο με χρωματάκι. Δεν ξέρω, απλα εγώ δεν θα έπερνα. Κοιτα και στον azores (azores.gr) για την σειρά της brightwell. Απ'οτι έχω ακούσει είναι "δυνατή". Απο τιμή δεν ξέρω καθόλου...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά και ρολόι από την αντιπροσωπεία μπορεί να πάρεις και να είναι μούφα. Μια χαρά είναι τα τεστ από το ebay, απλά τσεκάρεις πάντα τον εκάστοτε πωλητή. Παλιότερα κάποιοι πουλούσαν τεστ κοντά στη λήξη, αλλά πλέον που αγοράζει πολύς κόσμος έχει σταματήσει και αυτό. Και υπάρχει και το amazon. |
|
||||
|
||||
![]()
Όλοι φαλακροί θα μείνουμε σε αυτό το χόμπυ
![]() Δεν έχω πιστωτική κάρτα και δεν μπορώ να κάνω αγορές μέσω ιντερνετ.. Θα αποφύγω να δω τις τιμές του ebay μήπως και γλυτώσω καμιά τρίχα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η καρτα αναληψης κανει μια χαρα! Απλα φτιαχνεις ενα λογαριασμο στο paypal και βαζεις τη καρτα αναληψης!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να’μαι και πάλι!!!
![]() Επιτέλους σήμερα κατάφερα και παρήγγειλα τα υγρά testτης APIκαθώς και το φίλτρο biopawer 160 της EMEIM!!! Ελπίζω στην αρχή της επόμενης εβδομάδα να τα έχω στα χέρια μου. Και επειδή θα είναι ιδιαίτερα ανυπόμονη να τα δοκιμάσω όλα, κάνω από τώρα τις ερωτήσεις μου για να είμαι έτοιμη για το νέο μου φίλτρο το οποίο από ότι έχω καταλάβει συνοδεύεται και από τα υλικά που πρέπει να μπουν μέσα. Μαζί με αυτά τα υλικά, θα πρέπει να στριμώξω και την ελάχιστη ποσότητα siporaxπου έχει μέσα το παρόν φιλτράκι μου ε; έτσι ώστε να διατηρήσω την όποια βιολογία έχει αποκτήσει το ενυδρείο μου. Σωστά μέχρι εδώ; Και το σφουγγαράκι του τωρινού φίλτρου μου το στύβω και αυτό στα νέα υλικά του νέου φίλτρου; Και μετά απλά αντικαθιστώ το παλιό φίλτρο με το νέο; ![]() Σόρυ για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά κατανοήστε την ασχετοσύνη και την ανυπομονησία ενός αρχάριου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θελω να σε ρωτησω για ποιες παραμετρους πηρες τεστ και ποσο τα βρηκες. απο μαγαζι δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγορασω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα ακριβώς αυτό: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2086 στην τιμή που αναφέρει το σάιτ.
Ελπίζω να έκανα την κατάλληλη επιλογή των test και όντως να είναι αυτά που χρειάζομαι! |
|
||||
|
||||
![]()
το //High Range pH // τι ειναι ρε παιδια??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως τα λες θα τα κάνεις. Μόνο μην προσπαθήσεις να το σφηνώσεις, αντικατέστησε όσο Substrat Pro (που έχει μέσα) χρειάζεται με το Siporax. Αν βολεύει σπάσ' το κιόλας. Και όοοταν έχουν σταθεροποιηθεί τα πράγματα βγάζεις το Siporax και το δίνεις σε κάποιον για μπόλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαίρομαι που έχω καταλάβει σωστά τη διαδικασία ![]() Όμως αυτό το "όοοταν έχουν σταθεροποιηθεί τα πράγματα.." με τα πολλά όμικρον δεν μου άρεσε καθόλου ![]() ![]() Και μετά θα χαρίζω μπόλια αβέρτα... λέμε τώρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και όλα θα πάνε μια χαρά, απλά ένα ώριμο ενυδρείο αποτρέπει πιο εύκολα κακοτοπιές.
Με απλά λόγια δεν ξεθαρεύουμε επειδή έχουμε καλύτερο φίλτρο! Σωστές ρουτίνες και όλα θα είναι κοπλέ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |