|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ χαμηλο το gh σου. απο που παιρνεται νερο εσεις?? εγω εχω 14 στην Νικαια!! ισως χρειαστει να το ανεβασεις λιγο αλλα θα δουλεψουν και οι πετρες και η αμμος πιστευω. θα σου πουν οι εμπειροι αφρικανοι γιατι εγω ειμαι τον χαμηλων πεχα
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε η αμμος μου δεν ειναι ασβεστολιθικη. οι πετρες ειναι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει γενικα εισαι λιγο χαμηλα απο οτι βλεπω θες kh καπου στο 10. Ασε αρχικα τις πετρες να κανουν σιγα σιγα την δουλεια τους και βλεπεις. το ph οταν το μετρας να προσεχεις γενικα να μην ανακατευεις το νερο πολυ κτλ γιατι μετα δειχνει ψηλοτερο ph. βαζεις νερο στον δοκιμαστικο ριχνεις τις σταγωνες και κουνας ελαφρια δεν το κανεις shaker. Αυτα απο μενα. Εχω παρακολουθησει ολο το θεμα σου και βλεπω εχεις μερακι αντε να το ευχαριστηθητε τωρα και καλες γεννες
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε scooby14
------------------------- παιδια "yellow alert"!! το ενα μου caeruleus εχει προβλημα. Ειναι ενα απο τα μικροτερα. 4 εκατοστα το πολυ. Εδω και ωρα το βλπω να μασουλαει αμμο και να την φτυνει. αλλα την μασουλαγε αρκετη ωρα. Τωρα πριν λιγο το ειδα και εχει πρηστει η κοιλια του! βασικα μου φανεται οτι εχει καταπιει πολυ αμμο !! Η το κανει επιτηδες για ανακουφιστει απο κατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 18-02-12 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Nα κατάπιε άμμο μου φαίνεται αδύνατο!!! Συνήθως τη μασουλάνε και την φτύνουν!
Μήπως έφαγε πολύ και πρίστηκε? Για περίγραψε μας τη διάθεση του! |
|
||||
|
||||
![]()
ανεβασε λιγο την σκληρωτιτα του ενυδρειου σου με καποιο μπαφερ ή με μαγηρικη σοδα... βγαλε φωτο απο το ψαρακι μηπως ειναι κανενα bloat...
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα mbuna βάζουν άμμο στο στόμα τους για να καθαρίζουν τα βράγχια τους ή ψάχνοντας για υπολείμματα τροφής..
Να καταπίνει άμμο αποκλείεται.. ![]() Βάλε και μια φωτο αν μπορείς για να δούμε το πρήξιμο στην κοιλιά.. |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει παιδια ειναι οκ το ψαρι . πηγα σινεμα και οταν γυρισα ηταν οκ.
Μαλλον δυσκοιλιοτητα ηταν χαχα. μαλον παραφαγε. Τρωνε τοσο λαιμαργα που αν καποιο ειναι κρυμμενο και χασει πχ 10 δευτερολεπτα μεχρι να συνειδητοποιησει τι γινεται θα φαει σιγουρα λιγοτερο και τα αλλα σιγουρα περισσοτερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΚΙΝΑΜΕ | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 55 | 15-11-11 23:55 |
Ενυδρειο 400λτ τανγκανικα... | imichal | Tanganyika | 31 | 15-08-11 12:34 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |