|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν βαζεις φιλε μου εξωτερικο?
|
||||
|
||||
![]()
Τον θελω για το δοχειο προετοιμασιας του νερου των αλλαγων, και επειδη δεν θα τον βλεπω, για αυτο ψαχνω για καποιον που αποδεδειγμενα δεν παιρνει νερο. __________________
|
||||
|
||||
![]()
επισης απο sicce scuba εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος...και βυθιζομενος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον 200αρι sicce εχω κιεγω (για το βαρελι) και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.βεβαια τον πηρα για φτηνο,και σαν ποιοτητα κατασκευης δεν μου φαινεται οσο καλος ειναι ο tronic που εχω στο ενυδρειο αλλα... προβλημα δεν εχει παντως μεχρι τωρα.τον εχω κανα 6μηνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
με τιμη γυρω στα 15ε (ο 150ρης που αγορασα πριν κανα χρονο) δεν ειναι και τελειος φθηνος..παντως δουλευει ρολοι ακομα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καπου τοσο ειχα παρει κιεγω τον 200αρι.17 ευρω αν θυμαμαι καλα.δεν ειχα βρει πιο φτηνο σε φυσικο καταστημα εδω αθηνα.κιεμενα ρολοι δουλευει,αν εξαιρεσω το θερμοστατη του που ανεβαζει οτι ναναι θερμοκρασια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ιδιο θεμα εχω και εγω με τον συγκεκριμενο θερμοστατη.Ανεβαζει οτι θελει.Μπας και καλιμπραρεται;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοστατης | IbizaIsland | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-01-11 10:29 |
θερμοστατης | zapatas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-01-11 09:25 |
Θερμοστατης | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-08-10 09:36 |
Θερμοστατης για 30 l | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 20:55 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |