|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ να είσαστε καλά. είναι από τα πιο παραγωγικά ψαράκια που έχω δει αλλά μεγαλώνουν πολύ αργά γι αυτό δεν τα αναπαράγω συχνά. εβγαλα καμιά 40αριά, τώρα δεν ξέρω πόσα είναι θα ενημερώσω σε κανα 2μηνο.
τα cpd είναι πράγματι πολύ ντροπαλά τελικά, ανεξαρτήτος αριθμού ομάδας, τα tateurndina είναι ατρόμητα. και τα δυο πάντως θέλουν πολύ καλή προσαρμογή κατα την εισαγωγή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στις τατερντινες παλι ειχα κανει 45' προσαρμογη γιατι ειχαν ερθει με -1°C με κτελ απο σαλονικη! ειχαν παθει ενα ψιλοτραλαλα αλλα σκυλια ρε παιδι μου!ειναι ολα οκ και περιπλανιουνται κυριως στα χαμηλα!αν μπορεσω θα βαλω καμμια καλη φωτο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βάλε φωτό εδώ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονο μια θηλυκια μου'κατσε!!!!
![]() πορωθηκα κι εβγαλα και το τερας μου με το ανθος μιας ανουμπιας, αν σε πειραζουν τα βγαζω! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα να τα χαίρεσαι.
τα tateurndina πρεπει να είναι νεαρά. boesmani θέλω να βάλω κάποια στιγμή, με red cherry έχουν προβλημα? το άνθος της ανουμπιας όλα τα λεφτά. |
|
||||
|
||||
![]()
θενκ γιου βερυ ματς!!!
![]() ναι τα τατερντινακια ειναι κουτσικα! boesemani με red cherry????? ![]() ![]() ειχα μεσα καμμια 300-400 και εξαφανιστηκαν!!!βρισκω κατι κεφαλια κατι πτωματα απο δω κι απο κει....ζητημα να'χουν μεινει 50 κι αυτες ολες κρυμμενες!!! βασικα τις τρωνε κυριως τα glossolepis incisus αλλα ριχνουν κι οι boesemani καμμια μπουκια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Oι δικές μου μελανοταίνιες,ούτε πτώμα γαρίδας δεν άφησαν..... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Peacock gudgeon | gaia | ¶λλα ψάρια Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 7 | 15-02-05 09:21 |