|
|
||||
|
||||
![]()
και επισης εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις κατεστραμμενη βιολογια απο δω και περα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και σίγουρα πρέπει να μετράς διαρκώς εφόσον έχεις ψάρια μέσα κάθε μέρα για αμμωνία! ![]() Μόλις τελειώσεις την θεραπεία ρίξε μπόλι ή βακτήρια απαραιτήτως! Μην το αφήσεις έτσι! |
|
||||
|
||||
![]()
ζαλιστικα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια σωζονται απο αυτη την ασθενεια με το φαρμακο???
Μόλις γύρισα σπίτι και έβγαλα γύρω στα 50 πεθαμένα ακόμα... Διάβασα οτι ΔΕ σώζονται όσα έχουν κολλήσει.. ολα ειναι χαλια μαυρα.. Το φως να το εχω συνεχεια κλειστο??? Γιατί κατεστραμένη βιολογία? Μετα απο λίγο καιρό δεν επανέρχεται??? Αν δε με αποζημιώσουν με το παραμικρό ετοιμάζω μεγάλο νταβαντούρι... καταρχήν αγωγές, δεύτερον επειδή είναι λόγος υγείας αποζημίωση,και τρίτον πολύ μεγάλη έκταση στα μμε... Θα μου πειτε χεστηκανε.. αλλά... ας δούμε... Εγω θα ζητήσω ναρθουν να το καθαρίσουν να το αδειάσουν και να μου βάλουν νεα ψαρακια όπως είχα... και οτι ζημιά εχω.. αλλιώς δε με νοιάζει καθόλου να το προχωρήσω όπως χρειάζεται που σε όποιο μαγαζί πας - πήγα σε 2 σήμερα, τα ψάρια είναι άρρωστα και ψόφια... Φρίκη.. τα λευτά δε μας περισσευουν ουτε οι ψυχές των ζώων... ------------------------- Ρε παιδες γιατι διαβάζω στις ασθένειες για αλάτι? εχω για να αυξάνω το ph στις αφρικάνες... κάνει κάτι στις ασθένειες? Ευχαριστω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη macgyver : 15-02-12 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1)το μονο σιγουρο ειναι οτι με αυτα που ριχνεις τους εχεις κανει χημειοθεραπεια....2)το φως γιατι να ειναι κλειστο? 3)πως να επανερθει η κατεστρ.βιολογια μονη της>??? τι δεν καταλαβαινεις..το φαρμακο αυτο (το λεει και μονο του)και στο ειπαν και εκει ''
Πηγα πετσιτι και πηρα ενα Pumgtol Jbl, και ανεβασα τη θερμοκρασια 3 βαθμούς οπως με συμβούλεψε εκει καθώς και εσεις.. Το νερό έγινε μπλε. Με ενημέρωσε οτι θα σκοτωθεί και η βιολογια μου στο ενυδρείο...'' καταστρεφει την βιολογια του ενυδρειου...αρα πρεπει να ξαναστρωσεις απο την αρχη το φιλτρο.....και ΟΧΙ δεν θα επανερθει μονη της 4)γιατι να κανεις αγωγη για κατι που εν μερη να ειναι δικο σου λαθος? 5)το αλατι δεν αυξανει το πεχα...αν διαβασεις πιο προσεκτικα για το ''αλατι'' στα παλια θεματα θα καταλαβεις γιατι το βαζουμε ΚΑΙ στις ασθενειες...!! |
|
|||
|
|||
![]()
εχω διαβάσει οτι για κάποια φάρμακα πρέπει να είναι κλειστο το φως κάποιες μέρες...
η βιολογια θα καταστραφει πληρως??? Δηλαδη όλα πεταμα? Τοτε να αλλαξω και τα φιλτρα μεσα κλπ.. γιατι το μπλε λεει ειναι καρκινογονο... There is limited evidence that crystal violet may cause cancer. Avoid skin contact by wearing appropriate protection. Use gloves when handling this product. In case of contact with skin, wash immediately with plenty of water and soap. Harmful if swallowed. In case of accidental ingestion seek medical advice immediately. πως θα φυγει 100% το φαρμακο?? με ανθρακες αλλαγες θα φυγει 100%? δε νομιζω... Αρα να βαλω αλατι?? δε μπορω να βρω το θεμα που λες... αλατι μου βγαζει για αυξηση ph... Δεν ειναι δικο μου λαθος αν μου πουλησανε αρρωστα ψαρακια και ζημιώθηκα απο αυτο.. και μια και η χρηση ειναι για λογους υγειας αρκει να σου πω οτι ο δικηγορος με ενημερωσε να κανω εξω τις θεραπειες και στην αγωγη να μου πληρωσουν τα παντα.... δε το ειχα στολιδι, πιστεψε με... Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
1)δεν μπορω να ξερω εγω αν τα εχεις για στολιδι ή για θεραπεια...2)θα μπορουσες ισως να εκανες μια ερευνα αγορας και να μην τα αγοραζες με κλειστα ματια 3)κατεστραμμενη βιολογια ΔΕΝ σημαινει οτι θα πεταξεις τα φιλτρα σου...απλα οτι θα πρεπει να τα ξαναστρωσεις με μπολι ΕΞ αρχης.....το φαρμακο ναι..θα φυγει με αλλαγες και ανθρακα.....και εννοειται πως οταν κανεις αγωγη ΔΕΝ βαζεις τα ποδια σου και τα χερια σου μεσα..ποσο μαλλον οταν προκειται για τετοια ιδιαιτερα ψαρια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Και διαβάζω στο φυλλάδιο...
There is limited evidence that crystal violet may cause cancer. Avoid skin contact by wearing appropriate protection. Use gloves when handling this product. In case of contact with skin, wash immediately with plenty of water and soap. Harmful if swallowed. In case of accidental ingestion seek medical advice immediately. Αρα??? Αχρηστο το spa... |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο φυλλαδιο..?? τι ακριβως ειναι αυτο που περιγραφεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω και καλα οτι δεν κανει να ερθει σε επαφη με το δερμα το φαρμακο. για αυτο λεει ο φιλος αχρηστο το σπα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS, θάνατοι ψαριών.....!!!!!! | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 10-08-11 09:03 |
SOS: 4 θάνατοι σε 15 μέρες. :( | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 27-01-09 00:39 |
Θάνατοι Guppys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-02-08 12:59 |
Θάνατοι.... | guppies_2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 03-03-07 18:16 |
Θάνατοι πλακόστομων | mpampis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 17-12-03 13:14 |