|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο το πλεκο και το μαχαιροψαρο το υπολοιπο σαν συνολο ειναι ενταξει???
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μήπως τα λίτρα σου είναι 120 ?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι γιατι??που κολαει αυτο??
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται από τις φωτός για 120άρι, έλεγα μηπως κανεις καποιο λάθος στις διαστάσεις. (καλοπροέραιτα το ρωτάω). ποιό ενυδρείο είναι ?
|
|
||||
|
||||
![]()
M&A ειναι η μαρκα του ενυδρειου!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εμένα μόλις άρχισαν μετά από κάνα 3μηνο να τις τρώνε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει εδω και καιρο αγκελια για θυλικες αλλα δεν εχω πμ μεχρι τωρα...ουτε σε πετ εχω βρει ακομα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο μαγαζι σε ενδιαφερει??
|
|
||||
|
||||
![]()
απο μαγαζι δεν ειναι και τοσο εμπιστα αλλα αν δεν βρω απο καποιον χομπιστα εδω μεσα αναγκαστικα πρεπει να απευθινθω σε καποιο μαγαζι...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο ματι κατι κανω αλλα δεν ειμαι και ο τελειως εμπειρος....τωρα θα δειξει θα περιμενω λιγο μηπως κανω κατι απο τις αγκελιες και βλεπουμε...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε την λέξη maingano στην εξελιγμένη αναζήτηση με φίλτρο τις αγγελίες και ίσως κάτι βρεις! Επίσης πάρε σβάρνα τα μαγαζιά και κάτι θα βρεις!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση 360l malawi | sx21 | Malawi | 79 | 18-03-12 18:47 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
παρουσιαση νεο malawi | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 08-04-08 06:33 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |