|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα δουμε στην πορεια τι θα κανουμε!
πιστευω πρεπει να βρουμε καποιον τροπο τι θα κανουμε με τις ζεστες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Chiller η ακριβοτερη αλλα η καλυτερη. ------------------------- Το ιδιο, και μια δυο φορες την εβδομαδα tropical discus gran, που περιεχει ασταξανθινη για το χρωμα τους. Ριχνω 4-5 sticks απο το πρωτο, και 5-6 granules απο το αλλο.
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 13-02-12 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω ταϊζω καθημερινα 2-3 φορες απο λιγο!
green algae wafers shrimp sticks caridina nano sticks jbl novo rift |
|
||||
|
||||
![]()
φτιαχτε και καμια DIY
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλες ειναι κ οι ετοιμες! αυτο μας ελειπε να μαγειρευουμε κ για τις γαριδες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα ειχα προβλημα να δοκιμασω, αλλα δοκιμασα να τους ριξω βρασμενο καροτο και δεν το καταδεχτηκαν, ασε που θελω να σταθεροποιησω τις συνθηκες πρωτα για να μην επιβαρυνω το νερο...
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τοσο στο κοινωνικό μου,με corry και red cherry όσο και στο γαριδάδικο μόνο με γόνο απο red cherry βράζω κάθε βδομαδα 1 μεγαλούτσικο κομμάτι καροτο ..κρατάει 3-4 μέρες maximum και στα 2 και τις κάνει κατακόκκινες. Ταυτόχρονα,στην αυτόματη ταίστρα έχω εμπλουτίσει την τροφή με σπιρουλίνα και αποξηραμένο καρότο ..έστω diy.. Τα άλλα είδη απο που τα πήρατε ; Ψάχνω 3 βδομάδες σε pet shop, έβαλα αγγελίες χτες..τπτ. .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως δοκιμασα 2 φορες, με κομενο καροτο σε ροδελες και βρασμενες, αλλα το περιφρονησαν επιδεικτικα
![]() Το αφησα μεχρι 4-5 ωρες και τις 2 φορες, αλλα τιποτα. Χαραμι πηγε ο τσελεμεντες ![]() Τα crusta sticks τα μυριζονται απο την αρχη, αλλα εκει που γινεται τζερτζελες, ειναι στα discus granules. Kλεβουν η καθε μια απο ενα και της την πεφτουν στεγνα οι αλλες. Και παντω στον πανικο, τα αρσενικα εκμεταλευονται την κατασταση και καβαλανε τις θηλυκες που ειναι απασχολημενες ![]() Αισχος! τα σημερινα παιδια δεν εχουν σεβας! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γαριδαδικο 35 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 67 | 20-06-14 16:47 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
γαριδαδικο 25 λιτρα | johnb | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 18-09-11 15:50 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |