|
|
|||
|
|||
![]()
Αδελφε επειδη δεν εχω αλλο ενυδρειο υπαρχει τροπος να απομονωσω τα αυγα απο το ψαρι που τα κανει επιθεση?ισως καποιο δυχτι η κατι αλλο δεν ξερω...Καμια προταση ισως?
Ευχαριστω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε να απομονωσεις τα αυγά απο τα υπόλοιπα ψάρια . Το δίχτυ θα ήταν μια καλή ιδέα.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά μολις τώρα γενήσανε και τα δικά μου αγγελόψαρα. αυτο που έκανα αφού διάβασα τισ προτασεισ σας, πηρα ενα ταπερ το γεμησα με νερο απο το ενυδρειο και εβαλα μεσα τα αυγα αφηνοντασ το ταπερ να επιπλεει στην επιφανεια. βλακεια έκανα?
|
|
|||
|
|||
![]()
τα αυγα θα πρεπει να αεριζονται συνεχεια και να απομακρυνονται τα χαλασμενα (εχουν ασπρο χρωμα), γιατι πιανουν μουχλα και μπορει να κολλησουν και τα υγιει. μαλλον το ταπερ ειναι κακη ιδεα. εχεις σιγουρα ζευγαρι απο σκαλαρια, γιατι και ολα θηλυκα να ειναι, μπορει να σου γεννησουν, αλλα θα ειναι τζουφια.
τι αλλα ψαρια εχεις μεσα στο ενυδρειο? |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά παίζει να είναι και τα 2 θυληκα αλλα δεν ειμαι και σιγουροσ. εχο κανει μια τρυπουλα στο ταπερ και τωρα ειανι στο βυθο. Απο ψαρια εχο 3 γατοψαρα¨ενα πανγκασιο ενα αλλο ασιμι με ασπρομαυρα πτεριγια και ενα μικρο με μουστακια. 4 σμινοιδι και 3 γλυφτες.
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να ψαξεις και εδω μεσα στο φορουμ για να βρεις πως ξεχωριζουν αρσενικα απο θηλυκα σκαλαρια. πιστευω οτι αν τα παρουν τα αυγα χαμπαρι τα αλλα ψαρια δεν θα μεινει τιποτα, εχεις και λαθος ψαροσυνθεση, διωξε ολα τα ψαρια και ασε μεσα στο ενυδρειο το ζευγαρι (αν ειναι) και τα κορυ (αν ειναι κορυ τα γατοψαρα που λες) και προσθεσε αλλα 5-6 ατομα του ιδιου ειδους. τα αυγα δεν θα επρεπε να τα πειραξεις καθολου απο την αρχη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
που πηγαν οι καλες ριζες-ξυλα? | Efh | Χρυσόψαρα | 43 | 03-02-14 20:12 |
Που πηγαν οι γαριδες??? | irongud | Γαρίδες | 9 | 10-02-11 16:40 |
που πηγαν οι νεριτες οεο??? | dimis_george | Σαλιγκάρια | 5 | 26-10-10 08:39 |
ΠΗΓΑΝ ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ? | aggelos300 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-09-08 07:55 |